kabegami
Bilo bi još bolje da najavi Hajimari i crosbell remakeove, dajem im do 5. mjeseca prije nego počnem fan translatione

4 dana kasnije

Trailer za NS verziju The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV koji izlazi 18.03. za Japan te 09.04. za Ameriku i Europu

7 dana kasnije

Field
R1 – Move faster.
R3 – Change targets.
Even if you get close to an enemy, you can avoid battle by not targeting them.
Action Battle
Circle – Attack.
Square – Deploy Shard. (Similar to Orbment?)
X – Evade (backflip and step).
Triangle – Tactics menu.
Right Touchpad – Target information.
L1 – Switch characters.
Party members that you are not controlling will fight on their own.
Command Battle (you can switch between Action and Command at any time)
A gauge that indicates turn order is displayed.
Inherits characteristics of the previous Action Time Battle system.
When your turn arrives, you can move freely within the battle area.
Links and S-Breaks are also available.
Each button corresponds to a command, such as Defend, Arts, and Crafts.
Arts effect range has been reformed.
BOOST and SCLM are new elements.

https://www.gematsu.com/2021/03/the-legend-of-heroes-kuro-no-kiseki-action-battle-system-first-look

Dečki... nije mi dobro.
Vidio sam par screenova, iskopao par detalja... ne mogu dočekati ovo. Ni Hajimari još nije došao (hajde NISA, najavi ga sutra) a ja sam nahajpan na ovo kao lud.
Jedva čekam vidjeti borbu u akciji, ovak po slikama se čini baš jako zanimljivo. Drago mi je što su ostavili command mode, ali baš me zanima kako radi taj akcijski aspekt borbe.

Samo dvije slikice, protagonist i curica... Već vidim da će ovaj lik bit cool i badass (zapravo, nadam se). Dosta je bilo dobrica kao što su Rean ili Lloyd.

1 / 2

Nihon Falcom će vjerojatno najaviti Kuro no Kiseki 09.03. pošto tada slavi 40. godišnjicu

Vjerojatno ce objaviti trailer, ne vjerujem da će već prikazati igrivi demo, ali tko zna... 😃

kabegami

Znao sam da dolazi na switch , ali nisam očekivao da će odmah i za PC doći 😃

Promotional poster za Kuro no Kiseki se pojavio u japanu, znaći da bi mogli uskoro dobit i release date (za japn ofc) 😃

Meni je u oko upao i PS4 logo... Ipak dolazi prvo na PS. 😃

@f_i_c_o & @kabegami hvala vam na entuzijazmu!! Onom prošlom, ovom sadašnjem i onom budućem! 👏 👑 👑

Joj kako ću ja ovo igrati. Izgleda prekrasno, modeli likova su PREDIVNI.

Znači command mode je zapravo klasični turn-base samo što nam pruža slobodno kretanje tijekom našeg kruga. Pozdravljam.
    Već vidim da će akcijski combat bit korišten za brzinske borbe, farmanje sepiha.

Ništa dečki, odoh se nafiksat gnosisom. 😃

Nope, Hajimari još nije niti najavljen za zapad. 🙁

Znaci onda su i za ovaj sanse niske.