k
Da me ne bi krivo shvatio, igra mi je vrlo dobra, zadovoljan sam i kad sam ju nabavio očekivao sam sličan stil kakav igra pruža, osobito elemente Persone i sporiji tijek radnje.
Nakon 30-tak sati igre, radnja gotovo da se nije ni pokrenula, očekivao sam iako sporijim tempom ipak nekakvu dinamičnost u samom razvoju.
U monotoniju i repetivnost vrlo vjerojatno me bacilo što igram na hard težini, te se često borim, a protivnici u ograničenom polju kretanja nisu raznoliki, te imam osjećaj da već 30+ sati radim jednu te istu stvar što ustvari i radim. Borba, borba, borba, priča s npc-om, priča s npc-om... i tako u nedogled bez napredovanja same radnje (ja kao igrač napredujem kroz igru, ali priča gotovo pa ne napreduje).
Moj post se može shvatiti kao dosta negativan, ali upravo suprotno. Zadovoljan sam s igrom, ali kao takva je vrlo spora, pa pitam da li s poglavljem 3 igra će unijeti neku dinamičnost (barem što se priče tiče) kad je gameplay borba na poteze i tu se nema što previše unaprijediti.
Ono što me najviše smeta je vrlo iritantna glasovna gluma, a igra kao što je ova koja je text based usredotočena na same likove i njihov razvoj, glasovna gluma je presudna (govorim o engleskim glasovima). Znam da mogu promijeniti, ali prvi prelazak uvijek igram s engleskim glasovima.