kabegami
Potpis na ovo, atmosfera u Crossbell duologiji je na je na jednoj sasvim drugoj razini u usporedbi s ostalim igrama iz tog serijala (nije da atmosfera u tim igrama ne valja, sasvim nasuprot rekoh bi da je debelo iznad prosjeka za jedan jrpg, ali Crossbell je jednostavno klasa za sebe) .
Krenuo sam igrat Cold Steel prije par dana. Nekakvi prvi dojmovi bi bili da se radnja odvija dosta sporije razvija u odnosu na TSOH i Crossbell, imam 35 sati u igri i tek sam na zavrsio chapter 3 i sad su se počeli javljat lagano zanimljivi zapleti, ali imam osječaj da će za ovu igru trebat utući 100+ sati da se završi.
Ono što me donekle smeta i to sam baš neki dan raspravljao s članom @herc je način kako su preradili quartz sistem. Znači 1 quartz == 1 ability, nema vise kombiniranja quartzova po onoj liniji, a to mi je bila jedna od boljih stvari u trails in the sky i crossbell epizodama, da imaš set arts-a ovisno o tome kako si posložiš quartzove.
Mada vidim da boje postoje tj. svaki lik ima svoj set linija pa možda još samo nisam došao do tog dijela da mi se otkljuća ta mogućnost, spoilere zaobilazim u sirokom krugu i maximalno gustam u igri. To je ovak trenutno jedina stvar koja me donekle smeta sve ostalo je vrh zasada.