herc ekoh, ajde samo 30 min pa onda radit nešto drugo. Na kraju sam zaredao 9 sati.
Sjećam se kad sam igrao Zero, nekako me nije primilo odmah, valjda sam podsvjesno znao da Ao još uvijek nije preveden (tad je postojao samo neki google translate prijevod) pa me to odbijalo. Kada je napokon stigao prijevod trebala su mi samo dva dana da završim Zero (a bio sam negdje na pola igre), tako da znam o čemu pričaš. 😃
f_i_c_o SC Zero i Azure najjači nastavci u tom cijelom serijalu.
Jesu... Zero nije toliko na prvu ali nakon što odigraš Ao... heh 😉
Da, da, ok je. Do tada točno stignem osvojit na Lotu i kupit novi komp. Može, uzimam. 😃
herc The Legend of Heroes nije samo najveći JRPG, nego je nešto najveće ikada!
Davno sam ja govorio - Trailsi su na razini serijala knjiga. Ovo gazi sve pred sobom.
Rekao bih da Falcom radi ono što je recimo Xenogears pokušao ali nažalost nikad nije ostvario (a kasnije i Xenosaga).
herc Ovaj svijet video igara, ovo sranje od 2021. ne zaslužuje Nihon Falcom i njihov entuzijazam!
I onda nađeš hrpicu ljudi koji se žale na PS2 grafiku i "spori gameplay" pa ti bude drago kaj je gaming danas takav, jer gamad ne zaslužuje bolje.
herc Zbog takvih kao što su @f_i_c_o i @kabegami i njihovih skrivenih postovi, otvorili su kardiologiju na Rebru! (Jbg, kako idem kroz Zero, samo me još jače paku u oči ti postovi)
Uživaj u Zero/Ao (nadam se da si nabavio prijevod za Ao prije no što su ga makuli) i samo da znaš, točno ti zavidim što ga igraš po prvi put. I ja bih. 😃
P.S. Našao sam stari save za Zero/Ao... New Game+ here I comeeeee