- Uređivano
Ako nekoga zanima cijeli intervju, real deal kreće na 7:40:
I bas dok sam gledao ovaj video gore jedan detalj mi je upao u oći:

Sličnost je nevjerojatna i ne mislim samo na taj emblem

Ako nekoga zanima cijeli intervju, real deal kreće na 7:40:
@f_i_c_o Gledaj svu ovu ekipu, poslušaj glazbu...
Nikada do sad trailer za Trailse nije imao ovoliko engleskog... ako tome pribrojimo onaj overview na egleskom od strane CLE...
Svašta mi pada na pamet...
Glazba je , a na 0:50 vidim Zin-a, baš sam se pitao kad ćemo njega vidjet, a vidim tu je i Walter, očekivano.
Ono što me iznenadilo je:
Uglavnom čini mi se da nas čeka igretina
Gotovo, zaljubio sam se.
~ 100 sati čište uživancije
Također veliko hvala članu @foggy - u . Zbog njegovih uvodnih postova u ovoj temi mi je serijal zapeo za oko i eventualno sam mu odlučio dati šansu....najbolje potrošenih ~ 1000h ikad, a još i new game+ čeka
f_i_c_o ~ 100 sati čište uživancije
Bome bi brz...
Jako bih htio pod te spoilere, ali tek sam Act 2. Za sad mi je ova cetvorka epic as fuck, stvarno me zakvacila i ne pusta. Bilo mlako u pocetku ali evo kraj Acta 1 je bio sve. Uf.
E ako si mislio da je kraj Act-a 1 spektakl čekaj da tek vidis kraj 2. Act-a .
foggy Za sad mi je ova cetvorka epic as fuck
Ja ću samo reći da su si stvarno dali truda i da su sa Cold Steel IV baš fino zaokružili Cold Steel kvadriologiju.
Što se spoilera tiće da nemoj otvarat jel ima podosta toga, ali nakon što odigraš CS IV slobodno pogledaj i uključi se u raspravu
Ovih dana kad čitam vijesti vezane za Falcom i Trailse:
Bogami ne bi nikad rekao da će Epic Games biti prvi koji će to objavit... , kako god odlične vijesti.
Samo 2023 ... o ne ne ne tko će to dočekat, luckily na steam-u zero,azure i hajimari dolaze sad 7. / 8. mjesec (iako se ne može naći direkt na steamu, preko normalne tražilice) . Međutim ako odeš na stranicu od Publishera: Clouded Leopard Entertainment
https://store.steampowered.com/search/?publisher=Clouded%20Leopard%20Entertainment
Trebao bi ovih dana osvanut i hajimari...naravno kupuje se day 1 i čeka se community prijevod .
Btw. lajkam ime koje su odabrali "Reverie" .
Godine su, navodno, za sada samo placeholder. Nadam se Hajimari 2022 za PS4 (ako se vodimo primjerom da je konzola uvijek bila prva).
https://geofront.esterior.net/2021/06/25/from-fantasy-to-reality-our-partnership-with-nis-america/
Ova je priča jednaka onoj kako je Kondo postao predsjednik Falcoma. Sigurno nabavljam Zero/Azure, sad s još jednim razlogom više.
Sada je službeno, 2023. za sve platforme.
Iskreno, malo sam razočaran ovakvim ishodom ne smo zbog dugog čekanja, već i zbog Kuro no Kiseki. Već će tada biti 2 godine star, moguće da će za to vrijeme doći i Kuro 2 a to automatski ugrožava PS4 realese. Bojim se da se opet ne desi Crossbell situacija.
Ali vidjet ćemo.
Baš mi je drago zbog njih i apsolutno su zaslužili to jer prijevodi su im tip top
kabegami Sada je službeno, 2023. za sve platforme.
kabegami Iskreno, malo sam razočaran ovakvim ishodom ne smo zbog dugog čekanja, već i zbog Kuro no Kiseki. Već će tada biti 2 godine star, moguće da će za to vrijeme doći i Kuro 2 a to automatski ugrožava PS4 realese. Bojim se da se opet ne desi Crossbell situacija.
Same, a i s obzirom na to da će Geofront raditi na Azure i Zero za NIS-u mislim da Hajimari community translation otpada:/ . No pošto već ima onaj overlay s kompletnim prijevodom možda se nađe neka dobra duša i prilagodi to za pc
Treba vidjet jel ima koji tečaj Japanskog uskoro i riješit taj problem jednom za svagda xD