Dečki... nije mi dobro.
Vidio sam par screenova, iskopao par detalja... ne mogu dočekati ovo. Ni Hajimari još nije došao (hajde NISA, najavi ga sutra) a ja sam nahajpan na ovo kao lud.
Jedva čekam vidjeti borbu u akciji, ovak po slikama se čini baš jako zanimljivo. Drago mi je što su ostavili command mode, ali baš me zanima kako radi taj akcijski aspekt borbe.

Samo dvije slikice, protagonist i curica... Već vidim da će ovaj lik bit cool i badass (zapravo, nadam se). Dosta je bilo dobrica kao što su Rean ili Lloyd.

1 / 2

Nihon Falcom će vjerojatno najaviti Kuro no Kiseki 09.03. pošto tada slavi 40. godišnjicu

Vjerojatno ce objaviti trailer, ne vjerujem da će već prikazati igrivi demo, ali tko zna... 😃

kabegami

Znao sam da dolazi na switch , ali nisam očekivao da će odmah i za PC doći 😃

Promotional poster za Kuro no Kiseki se pojavio u japanu, znaći da bi mogli uskoro dobit i release date (za japn ofc) 😃

Meni je u oko upao i PS4 logo... Ipak dolazi prvo na PS. 😃

@f_i_c_o & @kabegami hvala vam na entuzijazmu!! Onom prošlom, ovom sadašnjem i onom budućem! 👏 👑 👑

Joj kako ću ja ovo igrati. Izgleda prekrasno, modeli likova su PREDIVNI.

Znači command mode je zapravo klasični turn-base samo što nam pruža slobodno kretanje tijekom našeg kruga. Pozdravljam.
    Već vidim da će akcijski combat bit korišten za brzinske borbe, farmanje sepiha.

Ništa dečki, odoh se nafiksat gnosisom. 😃

Nope, Hajimari još nije niti najavljen za zapad. 🙁

Znaci onda su i za ovaj sanse niske.

Doći će sigurno, u to ne sumnjam.
    Stvar sa Trailsima je takva da na zapad uglavnom dolaze 2 godine nakon inicijalnog izlaska.
    Tak da bi ovo moglo 2023. Ako se nekim čudom proces ne ubrza.

kabegami nadam se da ce odmah i na vise platformi doci. sumnjam da cu se vise igrati na ps4 za godinu-dvije.

Odigrao i trojku, e sad da li kupit PS ili pričekat četvorku za PC...

Btw. trojka ima jedan od boljih "outro-a" :

Kako god hype je na razini 😃