Koji to mora biti stupanj nesposobnosti kad ti se ni remaster last gen igre ne vrti kako treba lol

Čekam trilogiju da se popeglaju te dječje bolesti.

A zanimljivo je da remaster izgleda losije od originalne PC verzije iz 2010e samo da bi uspjelo naganjat 60 Fps-a

@viper89 da bar! 😁 Da je Rockstar napravio rdr2 u stilu Mafije bio bi remek djelo. To je zapravo jako dobra usporedba.

19marksman89 I to vjerojatno još bez PhysX ili nekih zamjenskih efekata (moram pogledati analizu, makar me prvenstveno zanima remake jedinice). Ako ništa drugo, Mafia igre imaju neku konzistentnost, većinom ih je bolje igrati na računalu ako se već može.

Zero

Vidio sam negdje usporednu i u dvojci su i dalje prisutni physx efekti, ali mislim da više nisu pod tom opcijom.

doktor1 Mislio sam na konzole. Na PC-u bih očekivao neku zamjensku opciju jer je današnje prosječno računalo i više nego sposobno za 1080p i 60 fpsa s dodatnim fizikalnim efektima, neovisno o tome je li u PC-u neka novija kartica od Nvidije ili AMD-a.

Jel itko probao Mafiu 3? Jesu sta mijenjali u odnosu na original ili je skroz ista igra?

doktor1
          Hmm, steta. Ali i dalje igra koju bih rado ponovno odigrao. Mislim da cu nabavit Mafia Trilogy kad izade pa onda odigrat i Mafia 3 DLC-eve. @Icek kaze da su odlicni.

Nakon odigranih prvih 6 chaptera mogu reći da je ovo jedan od najgore odrađenih remastera koje sam imao do sad priliku zaigrati. Hvala Flipperu zbog kojeg sam ju skinuo besplatno, jer bih zažalio da sam dao više od 50kn za nju. Do sad sam ju dvaput trebao restartati zbog freezanja, framedrop je užasan, audio u prvom chapteru ide iz preglasnog u pretihog, animacije su loše odrađene. Razlika između originala i ovoga je minimalna uz dodatak navedenih poteškoća. I uz sve to fora mi ju je ponovno zaigrati jer je predugo vremena prošlo od kad sam ju zadnji put pokrenuo. Ali radije odigrajte original ako ste u mogućnosti i sačuvajte si novce za bundle s jedinicom koja će nadam se biti bolje odrađena.
          Osim ako ovo nije neka fuš malezijska verzija koju su nam uvalili 😂

Istina je sve. Pa Hangar 13 je to.Sta ocekivat od ljudi koji su napravili ono smece od Mafie 3. Od pripremljene gotove igre koju su trebali uljepsat oni su poruznili i napravili tehnicke probleme.

Da, mogu potvrditi ove probleme.
            Trenutno izbjegavati u širokom luku. Srećom imam PS3 i PC verziju koje su lijepo netaknute.

Dakle čekati pokoji patch jedno mjesec dva?