I to je u redu, jer je GTA zaista takav, zajebancija po gradu i zabava. Mafia je ipak malo ozbiljnija igra gdje je stavljen naglasak na pricu.
U Mafiji neces izaci na ulicu, pokrasti 10 auta, ubiti 50 ljudi, oteti avion i vratiti se u gajbu kako bi promjenio odjecu.
Mafia II remaster izlazi danas; saznali smo cijenu
Upravo tako,zato sam napisao da te 2 igre nemaju sta trazit u istoj recenici.Ono sta GTA ima mafia nema i obrnuto.
Nadam se da će svi koji nisu odigrali Mafia 2 sad to učiniti i shvatiti kako je dobra ta igra. Drinking rum and Coca Cola...
Ono što me je u Mafia 2 fasciniralo je što nema glorifikacije nasilja i krimilanog načina života. Baš suprotno, masu stvari se u igri izdešava što pokazuje surovu realnost i posljedice odabira takvog života.
Igra na PS4 ima gadnih tehničkih problema. Šteka gadno, trza, framerate pada. Valja čekati patch. Čak animacije trzaju.
Gejstejsn 4 remaster rasa
Jeli još besplatna na Malezijskom storu ?
nije vise free, ali mogu ti ja poslati acc ako hoces odigrati
A jeste cicije
Koji to mora biti stupanj nesposobnosti kad ti se ni remaster last gen igre ne vrti kako treba lol
Čekam trilogiju da se popeglaju te dječje bolesti.
A zanimljivo je da remaster izgleda losije od originalne PC verzije iz 2010e samo da bi uspjelo naganjat 60 Fps-a
19marksman89 I to vjerojatno još bez PhysX ili nekih zamjenskih efekata (moram pogledati analizu, makar me prvenstveno zanima remake jedinice). Ako ništa drugo, Mafia igre imaju neku konzistentnost, većinom ih je bolje igrati na računalu ako se već može.
tyga
Pa ako je moguće rado da se izredamo
Jel itko probao Mafiu 3? Jesu sta mijenjali u odnosu na original ili je skroz ista igra?