Assassin’s Creed: Valhalla
Cyberpunk
Meni isto. Da mi govno zapakiraju s runama kupio bi
Men ne najveci hajp na Digimon Survive, steta sta nema 2 godine ni rici o toj igri
chono7 Ajme meni izašao je čitav album! Ovo je za sada jako obečavajuće za čitavu igru. Stvarno se nadam da će priča biti na razini, pogotovo kada gledam ekipu koja stoji iza iste.
Inače, već su se fokusirali od Syndicate na autentičnim zvukovima razdoblja u koje je igra smještena s prizvucima futurističkog.
Ima i skaldic verzija Einara u listi
Nešto što se još nagađa je da će te verzije se izvoditi dok ploviš rijekama, pored tebe sjedi skald i postoje dvije opcije. Jedna je da počne pjevati, druga je da s posadom krene pričati o dogodovštinama Eivora.
DarkPunisher zanimljivo je da dolje ne piše PS5, što znači da PS5 izlazi kasnije.
Jao, jedva čekam.
Deadwalker totalnooooo
Uz Demone i Godfall igra koja ide u trio koji kupujem uz peticu.
Ak će bit para, naravno.
Sta ne naprave neki novi wanna be witcher Ip ,samo unistavaju nekad dobar serijal!
AC serijal je na popustu
Unistavaju ga sa RPG elementima i Fantasy elementima i stil borbe po meni nikako nestoji ovom serijalu (naravno rade to jer zele imat svog Witchera/skyrima ) ! Previse su se udaljili od “stealh Assasins” style (We work in the Dark, to serve the Light) , nemoze mi niko rec da ove zadnje 2 igre iti malo lice na one prve ACove! Neznam mozda sam jedini na forumu koji tako misli , ali zamene je Unity zadnji pravi AC! Vallhala mi se vise igra radi filinga Vikingsa i kad budem igra bit ce mi ko da igram neku trecu igru
escoban fantasy je bio od samog pocetka, od prvog ACa, a stil borbe je napredovao u svakom pogledu. Stealtha nije bilo niti u najboljim danima sa Eziom, jer to je bilo exploitanje awarenessa AIa, a ne klasican stealth.
Za mene je najbolji AC duja i Brotherhood, a ovi novi su digli ljestvicu malo vise sto se tice same kvalitete igre. Suludo je govoriti o unistavanju serijala, kada serijal nikada bolje nije izgledao, a same igre su vratile povjerenje u Ubisoft. Tako da zaista ne znam o cemu pises
AC je zakon, a ja jedva čekam Valhallu.