Ima tu ali vjerojatno neće još dugo
Ima tu ali vjerojatno neće još dugo
Stvarno vizualno baca na TW3. Sviđa mi se masu i muzika i ove nove opcije s kamerom. Inače me AC serijalu vraćaju unikatni settinzi pa sam mislija da ću ovog priskočit s obzirom da mogu odradit vikinge u GoW i Hellbladeu. Ali po ovome izgleda da ipak igram.
Meni ipak malo previše slično Originsu i Odysseyu. Očekivao sam više novina s obzirom na pauzu koju su imali.
Jel ovo X360 verzija igre ?
Evo, pa sad dok ne skinu
Jel se ovo neko zahebava ili...
Ne znam jeli ovo neplanirano izašlo vani od nekog antitalentiranog youtubera koji je isprobavao igru ili je ovo Ubisoft pustio kao prvi prikaz gameplaya next gen Adssassins Creed igre.. U svakom slučaju ovo je primjer kako se to ne radi ..
Katastrofa...
Dakle ovo ne smije biti prvi prikaz igre...uz malo kreativnog gameplaya i mašte se i puno gore igre mogu prezentirat na normalniji način
Mislim da ovo nije next-gen prikaz. Ako je onda je - kukulele. Ipak, mislim da nije.
Evo jos jedan izvor...moze se i skinuti ako nekom treba
dormin Ovo je 100% interni gameplay, a ne nešto pripremljeno za službenu prezentaciju. Tko god igra uopće ni ne koristi lock-on sistem kako bi pokazao fluidnost borbe, niti prezentira raznolikost u borbi koja, što god ljudi rekli, postoji u Originsu i Odysseyju.
Meni je ovo većinom ostavilo pozitivan dojam s time da stvarno treba vidjeti kako netko drugi igra jer ovako se dobije dojam kao da Polygon ponovno igra Doom. Ok, ne tako strašno, ali i dalje. Atmosfera se osjeti i na videu, glazba je bolesno dobra, pogotovo u borbi, a čini mi se da je borba brutalna, iako i dalje malo previše "lagana". Ne sviđa mi se potez odgurivanja nogom, neprijatelj odleti 20 metara kao da ti je Odin desna noga.
Hype i dalje raste. Ubisoft!!! Ubisoft!!! Ubisoft!!!
Postoje igre koje nisu baš za svakoga ..netko igra igru na loš način... Ima san prijatelje/suside koju su Hitman 2 (pravu dvojku iz dviineke)..prelazili tako da ispale metak na početku levela i svi neprijatelje dođu k tebi i ubiješ svakoga tko ti priđe s onim OP pištoljima.. e sad jeli to ista igra kao kada je igreš na način kako je zamišljeno...Bethesdine igre su isto dobar primjer .. isti vrag je i ovdje .. možeš s lošim gameplay prikazom steć lošiji dojam o igri nego što to zapravo je...
Uglavnom Ubisoft treba vrlo brzo izbacit nešto službeno...
Uočio san dosta mana u ovo kratko što sam bacio oko ali tko zna koja je faza izrade igre.. tako da...
dormin To je istina, može drastično utjecati na dojam. Pametniji ćemo biti 12. srpnja, tada je Ubisoftova konferencija. Ono što je sigurno je da Valhalla izlazi ove godine, sve ostalo je prebačeno na 2021. i nemaju ništa drugo za ovu godinu.
Za mene i dalje vrijedi da najvjerojatnije preorderam, ali dva su ključna faktora u tome. Prvi je da mi se jako sviđa smjer Originsa i Odysseyja u kojima sam ostavio sate i sate, a drugi je taj da stvarno volim serijal.
Ima jedna stranica gdje nisu maknuli još gameplay. Metnite na HD.
Iz nekog morbidnog razloga, uspjeli su igru napraviti beskonačno ružnijom nego zadnja dva current gen nastavka. A ovo je s next gen dev kita ili s PC-a.
Kao i svako toliko dosad, Ubisoft je prokopao novu etažu podruma, jer više nisu mogli niže pasti, pa trebaju dodatnu razinu.
Nize od Epica ne moze nitko pasti
Može. Fornett.
Ili to i je na Epicu? Ne znam, ne pratim te dječje launchere.
Pa ta djecja glupost je njihova
Ja mislim da se Ubisoft malo previše provlači kroz blato.
Imaju genijalne ideje i priče za ispričati, a iz downgrade kontroverzu su uspjeli čak i naučiti nešto.
Bar to meni tako izgleda.
wooddiebone Pa naravno, činjenica da se o downgradeu priča već 6 godina pokazuje da nema tu dovoljno novih razloga da se kritizira osim tog downgradea jer, sačuvaj Bože da ne prođe dan da netko po nečemu ne pljuje.
Ovaj gameplay je još narušen kompresijom snimke, jasno ko dan. Odyssey je apsolutno predivna igra, bit će i Valhalla, nemam nikakve sumnje u to.
Tolko me sad drži ovaj Odyssey da sam odlučio Origins odmah nakon odigrati.
Zaboravio sam kolko Ubisoft ulaže truda u povijesnu preciznost u AC serijalu, a ovaj novi opušteniji smjer gameplaya koji guraju od Originsa daje baš osvježenje.
Ništa. Preorderao sam.
Pa se jedite. Da, jedite. Neću sovat.
Cyberpunk
Meni isto. Da mi govno zapakiraju s runama kupio bi