chono7 Danas bi trebao čitav EP biti vani, ali ovo kaj sam čuo do sada je jako obećavajuće.

14 dana kasnije

@Fico evo official lyrics video i intro sa scenama iz igre. Ne znam zasto, ali ja se vise veselim ovoj igri nego Cyberpunku 2077. Cim cujem Wardrunu dusa mi zaigra

Ništa. Preorderao sam.
    Pa se jedite. Da, jedite. Neću sovat.

chono7 Meni je hajp veći nego za bilo koji nadolazeći naslov. 😃

Hoće biti najbolja igra svih vremena? Pa 99% da neće. Ali kako stvari stoje, trebao bi biti zabavan RPG s predivnim svijetom i puno slobode u istraživanju.

Fico Meni je hajp veći nego za bilo koji nadolazeći naslov.

Pa trenutno je i meni.
      Ništa drugo u bliskoj budućnosti me ne zanima tolko.

munja
      Meni je veći hajp za Falhalu, sorry.

Meni isto. Da mi govno zapakiraju s runama kupio bi

Men ne najveci hajp na Digimon Survive, steta sta nema 2 godine ni rici o toj igri

6 dana kasnije

@Fico znaju oni dobro sto rade 😊 nakon sto je W3 uveo originalan i jedinstven OST, sada je i Ubi odlucio napraviti isto. Ima i skaldic verzija Einara u listi, sa autenticnim starim intrumentima kao sto je Percival odradio. Bit ce ovo bomba.

chono7 Ajme meni izašao je čitav album! Ovo je za sada jako obečavajuće za čitavu igru. Stvarno se nadam da će priča biti na razini, pogotovo kada gledam ekipu koja stoji iza iste.

Inače, već su se fokusirali od Syndicate na autentičnim zvukovima razdoblja u koje je igra smještena s prizvucima futurističkog.

Ima i skaldic verzija Einara u listi

Nešto što se još nagađa je da će te verzije se izvoditi dok ploviš rijekama, pored tebe sjedi skald i postoje dvije opcije. Jedna je da počne pjevati, druga je da s posadom krene pričati o dogodovštinama Eivora.

mjesec kasnije

Tzereen PS5 vjerojatno tjedan kasnije tj. 17.11 ili 19.11...sto znači da PS5 launch ima Cyberpunk.

Mislim opet... ništa od ovoga me ne tjera da uzmem ni 5 i X...

mjesec kasnije

Uz Demone i Godfall igra koja ide u trio koji kupujem uz peticu.

Ak će bit para, naravno.

Sta ne naprave neki novi wanna be witcher Ip ,samo unistavaju nekad dobar serijal!