Ja mislim da se Ubisoft malo previše provlači kroz blato.

Imaju genijalne ideje i priče za ispričati, a iz downgrade kontroverzu su uspjeli čak i naučiti nešto.

Bar to meni tako izgleda.

wooddiebone Pa naravno, činjenica da se o downgradeu priča već 6 godina pokazuje da nema tu dovoljno novih razloga da se kritizira osim tog downgradea jer, sačuvaj Bože da ne prođe dan da netko po nečemu ne pljuje.

Ovaj gameplay je još narušen kompresijom snimke, jasno ko dan. Odyssey je apsolutno predivna igra, bit će i Valhalla, nemam nikakve sumnje u to.

Tolko me sad drži ovaj Odyssey da sam odlučio Origins odmah nakon odigrati.
    Zaboravio sam kolko Ubisoft ulaže truda u povijesnu preciznost u AC serijalu, a ovaj novi opušteniji smjer gameplaya koji guraju od Originsa daje baš osvježenje.

10 dana kasnije

@Fico predivno! Jucer sam je trazio, ali nije bilo na youtubeu.
    Ovaj covjek je poslan od samog Odina da nas vrati korijenima.

@chono7
      Kaj nije ovaj Eivor isti ti?
      Pogotovo tu na coveru na topicu?

chono7 Danas bi trebao čitav EP biti vani, ali ovo kaj sam čuo do sada je jako obećavajuće.

14 dana kasnije

@Fico evo official lyrics video i intro sa scenama iz igre. Ne znam zasto, ali ja se vise veselim ovoj igri nego Cyberpunku 2077. Cim cujem Wardrunu dusa mi zaigra

Ništa. Preorderao sam.
        Pa se jedite. Da, jedite. Neću sovat.

chono7 Meni je hajp veći nego za bilo koji nadolazeći naslov. 😃

Hoće biti najbolja igra svih vremena? Pa 99% da neće. Ali kako stvari stoje, trebao bi biti zabavan RPG s predivnim svijetom i puno slobode u istraživanju.

Fico Meni je hajp veći nego za bilo koji nadolazeći naslov.

Pa trenutno je i meni.
          Ništa drugo u bliskoj budućnosti me ne zanima tolko.

munja
          Meni je veći hajp za Falhalu, sorry.

Meni isto. Da mi govno zapakiraju s runama kupio bi

Men ne najveci hajp na Digimon Survive, steta sta nema 2 godine ni rici o toj igri

6 dana kasnije

@Fico znaju oni dobro sto rade 😊 nakon sto je W3 uveo originalan i jedinstven OST, sada je i Ubi odlucio napraviti isto. Ima i skaldic verzija Einara u listi, sa autenticnim starim intrumentima kao sto je Percival odradio. Bit ce ovo bomba.