only 2 books? I wonder why..
Assassin’s Creed: Valhalla
fensisuperstar kak mozes igrat s tipkovnicom....
Genesis ja multitaskam stalno tak da imat tipkovnicu i miša mi je ok.
- Uređivano
- Uređivano
Malo klanja
Trebo bi biti 4k video ali nije youtube još odradio...
I onda ljudi pričaju kako ovo nije dobra igra. Kakav dobar feeling daje. Pogotovo kad gledaš no UI brate. Au!
Ezio Auditore da Firenze?
Naspram Eivora može samo bit Ezio Auditore the Pilence.
idem žrtvovati neko janje.
btw uzeo sam skill sad da mogu dual wieldati dva 2handera. FeelsBrutalMan
Ipak dobra odluka sto sam je uzeo iskljucivo za ps5.
doktor1 predobro izgleda. Stealth mi se jako svidja. Zadnji Assassins Creed koji sam posteno igrao je bio Black FLag. Mislim da je vrijeme da si opet nabavim jedan AC.
Za ljude koji nisu igrali Origins / Odyssey ova igra je no-brainer. Ja sam odigrao Origins uzduž i poprijeko, preskočio Odyssey i čini mi se da je to bio dobar potez. Ne mogu reći da me Valhalla oduševila ali prošlo mi je dosta vremena od Originsa da mi se ponovo igra ovakav open-world AC. Upiknuti će se na nekom popustu.
Hm....
Možda dosta bitno...
Valhalla's default setting switches from female to male when the story calls for it, which is not all that often. Why and how it does this is deep spoiler territory, but the important thing is that the female version is the primary, canon protagonist, and you'll play her for 90 percent of the game. You can choose to play exclusively with just one of them, but I think it lessens the impact of an important story beat, so I recommend playing it on default as Ubisoft intended.
Očito je ženski lik canon.
A čito sam da je i voice acting bolji kod ženakog lika...
Jedna stvar mi je neopisivo išla na jetra, a to je ovaj cloak što imamo, jer kada imamo luk na leđima, glupo izgleda kada se prebacimo na cloak; no ako stavimo da se luk ne vidi u postavkama u meniju, onda to izgleda puno imerzivnije kada stavim cloak.
Ovo me izludilo; ponavljao bar 7-8 puta.
Držin prst na obaracu i mislin se
Znan da je necu odma igrati nego demone a isto vuce na kupnju
Danas sam imao dva CTD-a, prva dva od kada sam krenuo igrat.
doktor1 Meni je to dosta logično i to je korak koji Ubisoft već duže priprema jer su ranije već navukli bijes isprikama kako ne mogu uvrstiti ženske igrive likove zbog animacija i sličnog. Nemam točne podatke, ali sve gamerice na koje sam naišao su bile zainteresirane za AC serijal, mislim da tu imaju jaku demografiju i očekivao bih da će raditi sve više ustupaka da dodatno prošire tržište u tom smjeru.
U nekoj budućnosti očekivao bih i AC s fiksnim ženskim protagonistom zbog veće mogućnosti prikaza priče na način kako žele.
- Uređivano
Ma znam, ali to je spin off igra rađena ponajprije za Vitu. Syndicate je isto imao ženskog igrivog lika, ali to nije u potpunosti ono što mislim.
tak je i cassandra bila ofišli main lik u storiju, ali fora je da si mogao igrati sa alexiosom iako je on tapija.