I onda ljudi pričaju kako ovo nije dobra igra. Kakav dobar feeling daje. Pogotovo kad gledaš no UI brate. Au!

Ezio Auditore da Firenze?
Naspram Eivora može samo bit Ezio Auditore the Pilence.
idem žrtvovati neko janje.

btw uzeo sam skill sad da mogu dual wieldati dva 2handera. FeelsBrutalMan

Ipak dobra odluka sto sam je uzeo iskljucivo za ps5.

doktor1 predobro izgleda. Stealth mi se jako svidja. Zadnji Assassins Creed koji sam posteno igrao je bio Black FLag. Mislim da je vrijeme da si opet nabavim jedan AC.

Za ljude koji nisu igrali Origins / Odyssey ova igra je no-brainer. Ja sam odigrao Origins uzduž i poprijeko, preskočio Odyssey i čini mi se da je to bio dobar potez. Ne mogu reći da me Valhalla oduševila ali prošlo mi je dosta vremena od Originsa da mi se ponovo igra ovakav open-world AC. Upiknuti će se na nekom popustu.

Hm....
Možda dosta bitno...

Valhalla's default setting switches from female to male when the story calls for it, which is not all that often. Why and how it does this is deep spoiler territory, but the important thing is that the female version is the primary, canon protagonist, and you'll play her for 90 percent of the game. You can choose to play exclusively with just one of them, but I think it lessens the impact of an important story beat, so I recommend playing it on default as Ubisoft intended.

Očito je ženski lik canon.
A čito sam da je i voice acting bolji kod ženakog lika...

Jedna stvar mi je neopisivo išla na jetra, a to je ovaj cloak što imamo, jer kada imamo luk na leđima, glupo izgleda kada se prebacimo na cloak; no ako stavimo da se luk ne vidi u postavkama u meniju, onda to izgleda puno imerzivnije kada stavim cloak.

​​​​​​​

Ovo me izludilo; ponavljao bar 7-8 puta.

Držin prst na obaracu i mislin se
    Znan da je necu odma igrati nego demone a isto vuce na kupnju

Danas sam imao dva CTD-a, prva dva od kada sam krenuo igrat. 🙁

doktor1 Meni je to dosta logično i to je korak koji Ubisoft već duže priprema jer su ranije već navukli bijes isprikama kako ne mogu uvrstiti ženske igrive likove zbog animacija i sličnog. Nemam točne podatke, ali sve gamerice na koje sam naišao su bile zainteresirane za AC serijal, mislim da tu imaju jaku demografiju i očekivao bih da će raditi sve više ustupaka da dodatno prošire tržište u tom smjeru.

U nekoj budućnosti očekivao bih i AC s fiksnim ženskim protagonistom zbog veće mogućnosti prikaza priče na način kako žele.

Zero Imaš glavnu gusaricu u AC Liberation igri.

Ma znam, ali to je spin off igra rađena ponajprije za Vitu. Syndicate je isto imao ženskog igrivog lika, ali to nije u potpunosti ono što mislim.

tak je i cassandra bila ofišli main lik u storiju, ali fora je da si mogao igrati sa alexiosom iako je on tapija.

Okej, igra je nakon 30 sata postala naaaaagloooo bolja; duplo bolja rekao bih. 😄

​​​​​​​

Evo tko si želi smanjiti muke pri napredovanju kroz skill three; karta svih skillova i upgrade-a.

@chono7 moj bad za FPS, varira g syncom izmedju 48-68, ono je bio counter od monitora za refresh rate

Ja ipak nisan kupija igru, uzeo demone ali kad ih zavrsim ako nema nista drugo mislin da je ovo sljedeca igra za kupnju

Miro
          Bit će na božićnom popustu za mjesec dana. Nemaš brige.

Trenutno stanje u gamingu 😃

Igra koja je duplo bolja od Originsa, a od Odiseje nemjerljivo, nema repeticije osim raidova, ali ih nema puno, a i zabavni su, world eventsi su revolucija u ovom serijalu i svaka im cast da su napravili valjda stotinjak a svaki razlicit i sa pricom, fakat niaam to ocekival od AC igre, svijet je predivan, najljepsi open world(uz Tsushimi) koji sam videl, a Eivor mi je uz Connora najbolji lik serijala, ima masu detalja, a najvise mi za oko zapal dok Eivor laganim hodom prolazi kroz visu travu ispruzi ruku da osjeti raslinje, jebeno dobro

renda najvise mi za oko zapal dok Eivor laganim hodom prolazi kroz visu travu ispruzi ruku da osjeti raslinje, jebeno dobro

Tu još od Originsa. Ali moram priznat da sam čak uzbuđen za ovo nakon svih pozitivnih dojmova ovde.

Kada igrate stavite Music Frequency u pcijama na High

Tada dok istražujemo češće svira muzika koja je jednostavno fantastična!

Jučer me toliko sjebala igra zapravo da sam danas jedva odradio prvu smjenu i evo spavao od 13 do 18 sati. Mislim da sam je od jučer ujutro igrao kakvih 10+ sati i kada sam htio ić spavat u ponoć, legao se i samo razmišljao o igri, mučio se sat vremena i vratio se igrat do pet ujutro. Sad ne znam jel stvarno krivim igru ili neke polu simptome korone - lol. Ovi world eventi su najbolja stvar koja se desila AC serijalu. A većina ih je baš jebena. Iako nerado to kažem, jer gotivim jako Origins, baš igra bez mane po meni u kontekstu što je meni donjela (koji obožavam egipatski setting) i u usporedbi sa prošlim AC igrama, ALI izgleda da su stvarno napravili najbolji AC do sada.

isuse kriste SEER POTION AJME NECU SPOILATI OVO JE NAJBOLJI AC BEZ PREMCA. boze sveti AU BRATE.

Ajd dobro kupi cu...jebem ti sve...
            Znam da cu se zajebat 🙂

Ako će tko imat problem s bugom oko ključa u St. Albanes Abbeyu...

​​​​​​​

For all those who are saying the key is underground or they can't find it. The key underground is a second key. The Key to open the door in the church is on an NPC inside the church, that hasn't spawned in yet for you. In order to get him to spawn in, you need to travel to Linforda and speak with Sigurd to advance the Pilgrimage to St. Albanes quest. When you return to St. Albanes, the NPC with the key will be in the church. Game. Blouses.

Ja se jebao sat vremena tražeći.

OCD moment. morao sam sve one gurnuti i savršeno ih poslagati

A si vidio a?
            Bogami iznenađen sam.
            Očito Microsoft ima problema sa developement kitom.
            Možda ih jebe dijeljena memorija na boxu? 10 i 6 posebno?

pravednik Očito Microsoft ima problema sa developement kitom.
              Možda ih jebe dijeljena memorija na boxu? 10 i 6 posebno?

Mislim da dev kit nije isprika jer je su dev kitovi za XSX postojali još u preview verziji u 2019-oj. Dirt 5 dev je juče još rekao da je većina toga za XSX prebačeno sa starog devkita, a ima i novih nekih novih stvari ( naravno da ima, ko i za PS5 ). A ionako je DX12 tu već godinama. Vostalom, ne znam za memoriju, 10 GB je dovoljno brzo, ali samo ako neće koristit više od 10, ali čitam okolo po netu da CPU ima neki bottleneck u dizajnu u XSX-u.

Trebalo bi ovo prebaciti u Gaming Tech temu, ali ok nema veze. Svakako previše screen tearinga na XSX.
              Zasada PS5 izgleda kao stabilnija platforma u svim većim igrama. Treba nam @Solid_Snake s Mark Cerny gifovima.

Evo me na pedesetom satu igre i imam dojam da sam na pola što vjerojatno i jesam. Dosta hodam i promatram svijet i uz neke questove i random world evente izgubio sam dosta vremena gruntajući kako riješiti iste. Napravili su vrhunsku igru s ovim settingom i presretan sam s ovom igretinom. Ne mogu previše napisat što se lokacija tiče (jel bi bio major spojler), no samo ću reć s obzirom na tematiku all grounds are covered. Lajkam full što više nema onog RPG sustava što mjenjamo non stop level armora i oružja, nego je sve pojednostavljeno. Questovi me iz dana u dan sve više iznenađuju i nekad se pitam stvarno je li ovo Ubisoft radio? Vjerujem da je malo i RDR2 bio inspiracija ovim world encounterima. Uživam u igri maksimalno i sada je skill three već podosta otključan. Combat je daleko najbolji u serijalu, no kada bolje razmislim mnoge stvari su najbolje do sada izvedene. Posljednje tri igre (tu uključujem i Valhallu) su me uvijek tjerale da svaki dio mape, lokacije i svaki kutak igre istražim, stoga vjerujem da kada kompletiram main igru da ću sigurno biti na nekom 130-150 satu igranja. A još nas čekaju i brutalna dva DLC-a u budućnosti kojima se neizmjerno veselim. A sada malo silovanja screenshotovima; trenutno sam na 394 opaljena screena iz fotomoda. Bila mi je komična situacija, gdje vjerojatno par sati nisam shvaćao da je Lunden zapravo London - lol, uopće nisam povezivao dok nisam shvatio Temzu haha (okej glup sam xD).
              ​​​​​​​

Znam nekad potrošit između 20-40 minuta ne istraživanje neke lokacije kako da upadnem kada nemamo ključ ili kada treba otkriti kako ući negdje. Odlične su mi te "puzzle" s oil jarom, pogotovo kada nesmijemo upast u neku vodu. Sav sporedni sadržaj osim ribičije mi je vrh. Pecat sam pokušao, no nemam ni volje ni želje se nešto truditi oko toga. Fenomenalno mi je zato vratiti se u Ravensthorpe i pozvat ekipu na gozbu, šteta što animacije gozbanja nisu raznolike i što ne traje duže. Baš se uklapa u setting, plus jedna od najboljih glazba u igrama, ne samo u AC serijalu! Eivor mi je genijalan lik i fenomenalno pogođen glasom kojeg mu je dao Magnus Bruun. Iako još uvijek mislim da je Eivor morao biti više dark lik, sa puno više divljaštva u sebi i sirovine, zapravo je vrlo intelegentan lik koji dobro repa lol. Bilo je u par navrata kada nam se Eivor baš nažesti, prijeti i svađa te podigne glas i tu mi je bio bomba. Da je bar stalno tako ljut, ogorčen i nabrijan na sve.