Deadwalker Neka je Microsoft popustio. Sami sebe su sjebali s tim parityjem. Razumijem ideju, cak i postujem, ali jednostavno koci razvoj.

Fico meni je skroz ok ideja Series S konzole, nemaju svi para za super hardware. Naravno, nema onda smisla forsirati neke featurse ako konzola jednostavno to ne može prožvakati.

S druge strane, treba biti i sposan developer te manje kukati. Doom Eternal na Series S radi na 120 fps-a.

Deadwalker Ah, donekle se slazem, no usporedivati BG3 i Doom Eternal je usporedba kruski i jabuka. Dio u samom Baldur's Gateu je najproblematicniji jer nema nikakvog ucitavanja, moze se posve nezavisno raditi razlicite questove koji se medusobno ispreplicu, moze se igrati s takoreci bilo kojim predmetom manjim od zida. Kad sve to ukombiniras dobijes jaaako CPU zahtjevnu igru.

Na kraju krajeva, izbacili su igru vec na PC i Steam Deck (ova verzija isto nema split screen), PS5 verzija je tjedan dana udaljena, a ocito ni Series X nije problem, stoga mora da je Series S jednostavno hardverom previse ogranicavajuc da ima sve funkcionalnosti kao i Series X.

Možda najbolji kanal kojeg sam našao gdje se objašnjavaju mehanike igre za one koji nisu upoznati poput mene u DND spiku.

Inače taman došao u underdark dio gdje je forge i pobjedili boss-a u 2 udarca Ha-Ha-Ha Ima masu modlova u tom dijelu pa ih skupite i kasnije kad se boss pobjedi se forge može koristiti da se moldovi mogu iskoristit. Skoro 35h i još se uvijek zajebavamo. Baš neopisivo dobra igra, zapravo dobra usporedba je što je BOTW napravio sam open worldom to je BG3 napravio sa ovakvim stilom igre. GOTY bez ikakve konkurencije.

Dosta ih se prozivalo oko previewova BG3 jer su krive informacije davali o klasama, spellovima, skillovima itd.

Imali su masu zajeba sa dosta igara prije.

Mislim, nije da ih pratim, al slučajno upravo traje velika kampanja protiv njih pa sam čuo.

wooddiebone Nisam znao! Ali nisam gledao guidove već samo objašnjenja oko mehanike igre. Sumnjam da bi to uspjeli zajebat 🤷‍♂️

Slučajno sam podignula dijete i bacila jer nisam mislila da je to uopće dozvoljena opcija.

10/10, game of the year.

oxi Sad izaberi drugog lika koji može pričati sa mrtvima i pitaj dijete što se desilo pa ga ghostlightaj da su ga goblini ubili. 11/10

• [deleted]

Kakva Zelda, kakvi zidovi ovo je GOTY

Jučer stavio skidati za plejku i sutra se kreće s igranjem 🤘🏼

Znaci ovo nema na disku, a nista ceka se jebeno jebeno snizenje za probati

Miro kod nas nema na disku. Negdje sam pročitao da će BG3 za PS5 na disku jedino biti dostupan u Japanu.

Picek

Da to san i ja nesto vidija, ali sa postarinom i carinom dodes na isto i jos ce to tek kasnije izaci.

I kolekcionarsko izdanje je bilo sa diskom