Dosta ih se prozivalo oko previewova BG3 jer su krive informacije davali o klasama, spellovima, skillovima itd.

Imali su masu zajeba sa dosta igara prije.

Mislim, nije da ih pratim, al slučajno upravo traje velika kampanja protiv njih pa sam čuo.

wooddiebone Nisam znao! Ali nisam gledao guidove već samo objašnjenja oko mehanike igre. Sumnjam da bi to uspjeli zajebat 🤷‍♂️

Slučajno sam podignula dijete i bacila jer nisam mislila da je to uopće dozvoljena opcija.

10/10, game of the year.

oxi Sad izaberi drugog lika koji može pričati sa mrtvima i pitaj dijete što se desilo pa ga ghostlightaj da su ga goblini ubili. 11/10

• [deleted]

Kakva Zelda, kakvi zidovi ovo je GOTY

Jučer stavio skidati za plejku i sutra se kreće s igranjem 🤘🏼

Znaci ovo nema na disku, a nista ceka se jebeno jebeno snizenje za probati

Miro kod nas nema na disku. Negdje sam pročitao da će BG3 za PS5 na disku jedino biti dostupan u Japanu.

Picek

Da to san i ja nesto vidija, ali sa postarinom i carinom dodes na isto i jos ce to tek kasnije izaci.

I kolekcionarsko izdanje je bilo sa diskom

• [deleted]

• Uređivano

Evo potrosio sam sat i pol da napravim charactera, i presao onaj prvi uvodni dio, nemam pojma sta uopce radim, imam toliko opcija na raspolaganju. Igram skroz na sljepo… 😛

Hdr ne radi na ps5, ostalo za sada nema problema, vrti se dobro na 60 fps-a

1440p igra pada ispod 30 frejma, pogotovo Act 3.

Jako je CPU bound što može predstavljati problem za konzole.

60 frejma mode je beskorisno jer igra vrti od 20 do 45 frejma prosjek.

Divinity OS2 je imao sličnih situacija sa dropanjem frameratea u gradu na PC-u, ali ne mogu reći da je bilo neigrivo.

Ispeglat će to koliko mogu zakrpama, mislim ono, izdaju prvu zakrpu i riješe 1000 bugova. Ekipa radi na svojim igrama i to se vidi.

Zero

Obzirom koliko je Baldurs Gate "velik" RPG po pitanju varijabli i izbora neka lockaju na 30 frejma i bok.

Šteta da najbolja igra 2023. bude zapostavljena na PS5, budu rešili to. Konzole nikad nisu imale takav PC RPG u punom smislu da nije degradiran tako da je i ovo tehničko dostignuće.

Po PS5 performansama možemo viditi zašto nisu htjeli igru na Series S, to će biti jedva 720p(gdje si još više CPU bound).

A nista novo tako je bilo i jos je sa novim StarWarsom…

Mislim da je Baldur's Gate 3 baš primjer igre u kojoj 60 FPSa nije nužno.

wooddiebone nije nužno ali je veliki plus. Npr. prije par mjeseci sam završio Divinity OS2 na PS5 no nije izašao nikakav patch za 60 fpsa već se igra vrtila kao na PS4 Pro. I baš fali 60 fpsa, jednostavno su danas neki drugi standardi i koliko god nije nužno i potrebno, jednostavno fali.