doctorfreak Na ps5 se vrti fenomenalno…gledao sam usporedbe VS pc i ja i ne vidim neke razlike. Također, ovo mi je prvo iskustvo igranja diabla na kontroleru, i moram priznat da mi se više sviđa od kombinacije tipkovnica i miš. Da nisam probao nebi vjerovao.
chono doctorfreak vrti se fenomenalno na svim platformama, PC, Box, PS. Razlike neke vece u grafici niti nece biti, nije takav tip igre, jedino sto na PCu mozes imati 100+ fpsa i na choke pointovima, dok ce konzole biti lockane na 60
Tzereen Jel ko probao neki frost build na sorci? Oduvijek sam volio frozen orb i blizzard. Jel valja ovdje?
Kaiserus Tzereen ja igram mix frosbuilda (blizzard i orb) i hydre. Sa fireball enchantom i duplom hydrom sam nezaustavljiv većinu vremena. Uglavnom poanta je da sve šta umre eksplodira, orb eksplodira na ice, pa kad ubije eksplodira mob, ako je blizzard, onda se zamrznu, pa eksplodiraju
Sterlok Sad ostaje još pitanje da li je ovolika potrošnja rama bug ili novi trend, započet sa hogwarts legacy i sad diablo 4.
fensisuperstar chono znam da thorns radi čuda 😃 ali vjeruj mi ovo je gigachad cold sorca. Ovo je više broken od permanecro nabavi si ovo. imas posebnu zonu sa level 35 rare spawnom. ako uzmes taj weapon i na njega stavis leg power past će mu item level
chono fensisuperstar kadi je ta zona? Markaj na mapi. Gledam kako zmiksat hammer - thorn - bleed, ali premalo vremena je u beti
fensisuperstar @Tzereen mozes realno i bez legendary itema/powera slozit build 🙂 Ovaj se jos uploada/obrađuje
chono Dela thorns i na pocetku, level 10-15, samo mora biti hammer core i ancients do kraja za damage. Inace Butcher se zglitcha kad izades iz prostorije, jer samo stoji na vratima 🤣
[deleted] fensisuperstar u postavkama imas dvije super korisne opcije da ti na itemima pokaze range za statse, “show advanced tooltips” tako nesto ja sam doveo 3 klase do 25lvla, sad sam krenuo prvu klasu na hardcore da vidimo dokle ce ici 😄
renda Thorn, gigachad, dupla hydra, autoprocas corpse, blood mist, 10 legosa, gankao, necro sorca, CE, perma necro, anusiod