isprobao Rogue-a lika, sad cu malo wizarda cisto da vidim kako je…evo jos 3 min u queue

fensisuperstar

Bas citam neki clanak da su digli drop rate za betu, meni samo tri 🥲 dobar je world boss, zanimljiv fajt. Svidja mi se sta je loot za svakoga posebno (zamracija sam d3 u glavi pa sam i zaboravija da je tako i tamo bilo), prije kojeg tjedna sam rusha lika kroz hell u d2 i bacilo Sur runu i frajer mrtvo ladno pokupi isprid nosa mi 😅 to me uvik nerviralo u dvojci.

Dosta sam zaloapojki od ovih stremera cuja na mehaniku dungeona ali ne vidim nikakav problem u istima. Dobri su questovi opcenito a i veci fokus na story koji je ujedno zanimljiv.

Blitz to sto je loot za svakog posebno mi lose sjelo u wow-u, kad se sjetim prije izbaci sta izbaci pa onda raid leadera zicas da trebas to i to, sad je to rijeseno bacanjem kockice i take sheme, al old school mi je bilo najbolje

Inače jeste vidili kakav retardirani item leg su stavili na necromancera? kad odeš u blood mist autoprocas corpse explosion 😃 i za svaki CE smanjujes cd na blood mist jebeni za 3 sekunde. Doslovno perma invulnerability build

Igra guta sumanutu količina RAM-a, 25-30 gb…jače od hogwarts legacy 😃

chono znaci ide nerf day one, najs

neće. endgame će barbarian vjv biti najjači. trenutno je barbarian najslabija klasa skupa sa druidom. A najjači su necro i sorca. Ali developeri su tako to i zamislili. barbarian ima najveći broj leg powera i skalirat će abnormalno kasnije.

chono 8 do 9 kod mene na 1440p sve na max bez DLSSa

smrdi mi na memory leak 😃

Sterlok moguce da, meni stoji svekupno sa OSom izmedu 13 i 14

Na ps5 se vrti fenomenalno…gledao sam usporedbe VS pc i ja i ne vidim neke razlike.

Također, ovo mi je prvo iskustvo igranja diabla na kontroleru, i moram priznat da mi se više sviđa od kombinacije tipkovnica i miš.

Da nisam probao nebi vjerovao.

doctorfreak vrti se fenomenalno na svim platformama, PC, Box, PS. Razlike neke vece u grafici niti nece biti, nije takav tip igre, jedino sto na PCu mozes imati 100+ fpsa i na choke pointovima, dok ce konzole biti lockane na 60

pogle moj max na fizičkoj memoriji

24gb

chono 115 fps, 4k. hdr, dlss quality

Jel ko probao neki frost build na sorci? Oduvijek sam volio frozen orb i blizzard. Jel valja ovdje?

Sad ostaje još pitanje da li je ovolika potrošnja rama bug ili novi trend, započet sa hogwarts legacy i sad diablo 4.