fensisuperstar chono znam da thorns radi čuda 😃 ali vjeruj mi ovo je gigachad cold sorca. Ovo je više broken od permanecro nabavi si ovo. imas posebnu zonu sa level 35 rare spawnom. ako uzmes taj weapon i na njega stavis leg power past će mu item level
chono fensisuperstar kadi je ta zona? Markaj na mapi. Gledam kako zmiksat hammer - thorn - bleed, ali premalo vremena je u beti
fensisuperstar @Tzereen mozes realno i bez legendary itema/powera slozit build 🙂 Ovaj se jos uploada/obrađuje
Kaiserus Tzereen ja igram mix frosbuilda (blizzard i orb) i hydre. Sa fireball enchantom i duplom hydrom sam nezaustavljiv većinu vremena. Uglavnom poanta je da sve šta umre eksplodira, orb eksplodira na ice, pa kad ubije eksplodira mob, ako je blizzard, onda se zamrznu, pa eksplodiraju
chono Dela thorns i na pocetku, level 10-15, samo mora biti hammer core i ancients do kraja za damage. Inace Butcher se zglitcha kad izades iz prostorije, jer samo stoji na vratima 🤣
[deleted] fensisuperstar u postavkama imas dvije super korisne opcije da ti na itemima pokaze range za statse, “show advanced tooltips” tako nesto ja sam doveo 3 klase do 25lvla, sad sam krenuo prvu klasu na hardcore da vidimo dokle ce ici 😄
renda Thorn, gigachad, dupla hydra, autoprocas corpse, blood mist, 10 legosa, gankao, necro sorca, CE, perma necro, anusiod
chono Znaci jos 4 do 5 puta veca finalna mapa od ove, ne racunajuci dungeone. Ako uzmem u obzir koliko malo dnevno igram, miran sam 2 godine za 70 eura. Jebote @fensisuperstar ce izlevelat sve klase do endgamea, dok ja dodem s jednom. Od kud ti vremena mrcino? 😔
fensisuperstar chono Jebote @fensisuperstar ce izlevelat sve klase do endgamea, dok ja dodem s jednom. Od kud ti vremena mrcino? 😔 bolestan sam doslovno. Lezim u krevetu gledam serije i koljem evente 😃 [deleted] znao sam da je negdje ali doslovno usao u igru i nisam dirao niti jedan setting 😃 Kaiserus službeno je bolestan
chono fensisuperstar a nis, ja cu jos danas odraditi neke dungeone i levelat do kraja barbu. Poceli su padat legendary. Sve u svemu uzimam sigurno
chono fensisuperstar wow! Upravo sam vidio i barbu sa gotovo permanent rage i fury kroz aspect. Frajer whirlwinda kroz dungeone uz visok movement speed i fury mu gotovo ne pada, stalno moze tako.
fensisuperstar chono da ja recimo nisam imao lucka sa aspectima za to. recimo imao sam bas puno sreće sa ovim mačem. level 25 drop od level 35 elite. sa takvim powerom. Ne moze biti savršenije. Dmg over the top. Igrao sam dosta. od renda do svega ali jednostavno nema smisla. Pure raw dmg je najbolje. Najradije bi frenzy basic zbog brzine za boss bušenje ali nemam 2 dobra 1handera. Nazalost ono za downlevelanje su maknuli za onaj level 35 weapon 🙁 šteta lunge plus whirlwind mi se nije sviđao. Probao bi Upheaval overpower eventualno za gigabonkove ali nemam itema Ovdje sam iskoristio 2 leg powera za leap i ground stomp i usao ful basic
[deleted] Za mene dosta… Rogue, necro i druid na lvl 25 Sorc lvl 25 na hardcore. Prijeden komplet act 1 sto se dalo prijeci. U full verziji mi je bio plan krenut sa rogue ali sad vise vucem na harry pottera. Btw. Ima 6 actova 😮, story mi se jako svida ali nisam trebao gledat achievemente ingame jer ima spoilera u njima -.-