Inače jeste vidili kakav retardirani item leg su stavili na necromancera? kad odeš u blood mist autoprocas corpse explosion i za svaki CE smanjujes cd na blood mist jebeni za 3 sekunde. Doslovno perma invulnerability build
Diablo IV
Nismo
znaci ide nerf day one, najs
- Uređivano
Igra guta sumanutu količina RAM-a, 25-30 gb…jače od hogwarts legacy
8 do 9 kod mene na 1440p sve na max bez DLSSa
- Uređivano
chono znaci ide nerf day one, najs
neće. endgame će barbarian vjv biti najjači. trenutno je barbarian najslabija klasa skupa sa druidom. A najjači su necro i sorca. Ali developeri su tako to i zamislili. barbarian ima najveći broj leg powera i skalirat će abnormalno kasnije.
chono 8 do 9 kod mene na 1440p sve na max bez DLSSa
smrdi mi na memory leak
fensisuperstar 8 do 9 gb nije mem leak. 20 do 30 je kod Sterloka
Evo i ovdje, 27-28 gb rama
isto i ovdje
chono znači kako si zaključio da sam 8-9 mislio na tebe a ne kod njega ?
fensisuperstar jer si doslovno tagao mene i citirao moj post?
Na ps5 se vrti fenomenalno…gledao sam usporedbe VS pc i ja i ne vidim neke razlike.
Također, ovo mi je prvo iskustvo igranja diabla na kontroleru, i moram priznat da mi se više sviđa od kombinacije tipkovnica i miš.
Da nisam probao nebi vjerovao.
doctorfreak vrti se fenomenalno na svim platformama, PC, Box, PS. Razlike neke vece u grafici niti nece biti, nije takav tip igre, jedino sto na PCu mozes imati 100+ fpsa i na choke pointovima, dok ce konzole biti lockane na 60
- Uređivano
Jel ko probao neki frost build na sorci? Oduvijek sam volio frozen orb i blizzard. Jel valja ovdje?
Sad ostaje još pitanje da li je ovolika potrošnja rama bug ili novi trend, započet sa hogwarts legacy i sad diablo 4.
Tzereen Frost sorc je trenutno najjači build
fensisuperstar hammer of the ancients + thorn build za barbu radi cuda i bez acta 2. Probaj