isprobao Rogue-a lika, sad cu malo wizarda cisto da vidim kako je…evo jos 3 min u queue

fensisuperstar

Bas citam neki clanak da su digli drop rate za betu, meni samo tri 🥲 dobar je world boss, zanimljiv fajt. Svidja mi se sta je loot za svakoga posebno (zamracija sam d3 u glavi pa sam i zaboravija da je tako i tamo bilo), prije kojeg tjedna sam rusha lika kroz hell u d2 i bacilo Sur runu i frajer mrtvo ladno pokupi isprid nosa mi 😅 to me uvik nerviralo u dvojci.

Dosta sam zaloapojki od ovih stremera cuja na mehaniku dungeona ali ne vidim nikakav problem u istima. Dobri su questovi opcenito a i veci fokus na story koji je ujedno zanimljiv.

Blitz to sto je loot za svakog posebno mi lose sjelo u wow-u, kad se sjetim prije izbaci sta izbaci pa onda raid leadera zicas da trebas to i to, sad je to rijeseno bacanjem kockice i take sheme, al old school mi je bilo najbolje

Inače jeste vidili kakav retardirani item leg su stavili na necromancera? kad odeš u blood mist autoprocas corpse explosion 😃 i za svaki CE smanjujes cd na blood mist jebeni za 3 sekunde. Doslovno perma invulnerability build

Igra guta sumanutu količina RAM-a, 25-30 gb…jače od hogwarts legacy 😃

chono znaci ide nerf day one, najs

neće. endgame će barbarian vjv biti najjači. trenutno je barbarian najslabija klasa skupa sa druidom. A najjači su necro i sorca. Ali developeri su tako to i zamislili. barbarian ima najveći broj leg powera i skalirat će abnormalno kasnije.

chono 8 do 9 kod mene na 1440p sve na max bez DLSSa

smrdi mi na memory leak 😃

Sterlok moguce da, meni stoji svekupno sa OSom izmedu 13 i 14

Na ps5 se vrti fenomenalno…gledao sam usporedbe VS pc i ja i ne vidim neke razlike.

Također, ovo mi je prvo iskustvo igranja diabla na kontroleru, i moram priznat da mi se više sviđa od kombinacije tipkovnica i miš.

Da nisam probao nebi vjerovao.

doctorfreak vrti se fenomenalno na svim platformama, PC, Box, PS. Razlike neke vece u grafici niti nece biti, nije takav tip igre, jedino sto na PCu mozes imati 100+ fpsa i na choke pointovima, dok ce konzole biti lockane na 60

pogle moj max na fizičkoj memoriji

24gb

chono 115 fps, 4k. hdr, dlss quality