Meni je u 4 sata dropalo 2 legendarya. 2H Weapon i prsten.

Rekli su da su povecali drop rate za betu, lijen sam trazim tweet.

Balansirati će oni puno toga cijelo vrijeme, i nakon izlaska. Ali zamjerke su rijetke i bilo bi čudo da ih nema uopće, nemoguće. Moja jedina zamjerka je cijena, nije da nemam novaca ali…

Zanima me da li će budući dlc-ovi do kraja podrške biti obuhvaćeni gold verzijom? 100 eura nije baš sitniš

D3 + ekspanzije sam platio 24 eura i odigrao jednom sa barbarom bez nekog gušta i od onda stoji na hardu uzalud. Ovo mi djeluje daleko bolje.

Sterlok

Gold verzija ti nema nikakav dlc

Samo skinovu i battlepass

chono razumljivo, beta je svojevrsni demo pa da igrači vide i taj dio.

isprobao Rogue-a lika, sad cu malo wizarda cisto da vidim kako je…evo jos 3 min u queue

fensisuperstar

Bas citam neki clanak da su digli drop rate za betu, meni samo tri 🥲 dobar je world boss, zanimljiv fajt. Svidja mi se sta je loot za svakoga posebno (zamracija sam d3 u glavi pa sam i zaboravija da je tako i tamo bilo), prije kojeg tjedna sam rusha lika kroz hell u d2 i bacilo Sur runu i frajer mrtvo ladno pokupi isprid nosa mi 😅 to me uvik nerviralo u dvojci.

Dosta sam zaloapojki od ovih stremera cuja na mehaniku dungeona ali ne vidim nikakav problem u istima. Dobri su questovi opcenito a i veci fokus na story koji je ujedno zanimljiv.

Blitz to sto je loot za svakog posebno mi lose sjelo u wow-u, kad se sjetim prije izbaci sta izbaci pa onda raid leadera zicas da trebas to i to, sad je to rijeseno bacanjem kockice i take sheme, al old school mi je bilo najbolje

Inače jeste vidili kakav retardirani item leg su stavili na necromancera? kad odeš u blood mist autoprocas corpse explosion 😃 i za svaki CE smanjujes cd na blood mist jebeni za 3 sekunde. Doslovno perma invulnerability build

Igra guta sumanutu količina RAM-a, 25-30 gb…jače od hogwarts legacy 😃

chono znaci ide nerf day one, najs

neće. endgame će barbarian vjv biti najjači. trenutno je barbarian najslabija klasa skupa sa druidom. A najjači su necro i sorca. Ali developeri su tako to i zamislili. barbarian ima najveći broj leg powera i skalirat će abnormalno kasnije.

chono 8 do 9 kod mene na 1440p sve na max bez DLSSa

smrdi mi na memory leak 😃