Diablo IV
Na kojim postavkama i na koliko fps ti se vrti igra?
Jutros napokon ušao u igru iz prve, bez čekanja.
Igrao neka 4 sata u komadu. Istraživanje je prava uživancija. Ako je ovo samo prvi act, onda nas čeka ogromna igra. Sviđa mi se koncept mmo-a. Fora je vidjeti sve te druge igrače u gradovima i u open worldu. UI je dobar i straight forward, kako bi ameri rekli. Malo zna laggati u gradovima, ali ništa strašno, vjerojatno će to do izlaska popraviti. Počeo sam sa barbarianom i 2. težinom. Ispočetka je malo nezgodno, dok se ne otključa koji abbility za preživljavanje. Sada meljem sve pred sobom. Nadam se da neće biti cheatera kad je igra always online. Diablo 3 na ps4 je bio ne igriv sa random likovima.
Za sad sam jako zadovoljan. Igra stalno vuče na dalje, samo ću još ovaj quest riješit, samo još ovaj dungeon, samo da vidim sta se tu nalazi, i tako proleti vrijeme u tren oka. Samo sam ugasio, jer me žena iz kuhinje počela opasno gledati, s valjkom u ruci.
Odradija sve osim world bossa, veceras se spawna. Nije lose, no gear ka i u d3 pada ko pokosena trava, nakon niti 5,6 sati igre inventory pun legendary sranja. Vise vridi dobit jednu kvalitetnu stvar u d2 nakon vise stotina sati farmanja nego svi nepamtljivi legendary tu. Arkadno ko i d3, uskoci, kupi i rokaj, dobar recept za kratke staze, igrat ce se mozda koji sat vise od d3.
Isprobao betu, po vidjenom, nabavlja se nakon releasea, jedino se nadam da kako gore spominjete, da ce ipak smanjiti drop rate legendarya, malo mi je ipak bilo too much u d3 istog
Blitz pa zato legendary imprintas na ovakve iteme
Meni je u 4 sata dropalo 2 legendarya. 2H Weapon i prsten.
[deleted]
Rekli su da su povecali drop rate za betu, lijen sam trazim tweet.
- Uređivano
Balansirati će oni puno toga cijelo vrijeme, i nakon izlaska. Ali zamjerke su rijetke i bilo bi čudo da ih nema uopće, nemoguće. Moja jedina zamjerka je cijena, nije da nemam novaca ali…
Zanima me da li će budući dlc-ovi do kraja podrške biti obuhvaćeni gold verzijom? 100 eura nije baš sitniš
D3 + ekspanzije sam platio 24 eura i odigrao jednom sa barbarom bez nekog gušta i od onda stoji na hardu uzalud. Ovo mi djeluje daleko bolje.
chono razumljivo, beta je svojevrsni demo pa da igrači vide i taj dio.
isprobao Rogue-a lika, sad cu malo wizarda cisto da vidim kako je…evo jos 3 min u queue
Bas citam neki clanak da su digli drop rate za betu, meni samo tri dobar je world boss, zanimljiv fajt. Svidja mi se sta je loot za svakoga posebno (zamracija sam d3 u glavi pa sam i zaboravija da je tako i tamo bilo), prije kojeg tjedna sam rusha lika kroz hell u d2 i bacilo Sur runu i frajer mrtvo ladno pokupi isprid nosa mi
to me uvik nerviralo u dvojci.
Dosta sam zaloapojki od ovih stremera cuja na mehaniku dungeona ali ne vidim nikakav problem u istima. Dobri su questovi opcenito a i veci fokus na story koji je ujedno zanimljiv.
Inače jeste vidili kakav retardirani item leg su stavili na necromancera? kad odeš u blood mist autoprocas corpse explosion i za svaki CE smanjujes cd na blood mist jebeni za 3 sekunde. Doslovno perma invulnerability build