Ja sam zao samo kad je pitanje glupo.

Probaj rolo zavjese. Jako praktično, jeftino i super izgleda.

weky jesam. jeftino super ali moram bušit. 80 kuna su i savršene su ali nemam kako zakačit.
    jedino da pitam kućnog majstora za dopuštenje pošto on je glavni u tom sektoru.

fensisuperstar

Imaš u Bauhaus za cca 100 kuna one što objesiš na okvir prozora i povučeš prema dolje 🙂

Bravo Pavić/Mektić naslov u Wimbledonu je tu 💪!

viper89 to sam isao vidit ali ne mogu zakačit za prozor PVC montažni bez otvaranja.
      ovo što mi je poslao woodie je Zakon. samo ću morati naručiti jer je Ikea u zagrebu

Mogu ja doć, ali mi moraš srediti neku od svojih frendica. I smještaj kod nje/njih.

Ali ovaj lik je takav smijeh. Već po thumbnailu vidiš da je ovo klasik; 'incel rebellion has already begun' 🤣
        Ako hoćete vidjeti lika koji toliko ozbiljno priča o incelima, Chadovima, Staceyeima, pepe the frogu, 4chanu, normijima i sličnim bizarnim internet memeovima kao da priča o kvantnoj fizici, a zbog toga ubije 10 ljudi, onda će te se stvarno zabavit.

fensisuperstar

Da poštarina je bezobrazna.
        60 kuna da ti donesu zavjesu od 20 kuna.

A jebiga. Selite iz provincije 🤣

Winter is coming.

Tuhy tako i ja kradem drva, mada moze se rec da nije bas neka kradja kada dodju sjec sumu za dalekovode i ostave tako, nitko se ne trga bas ic vuc balvane pola kilometra do traktora po ljeti. Evo trenutno spremno za zimu 9 metara, pocjepano i osuseno, bit ce jos koji metar do jeseni.