Ja pitam ozbiljno pitanje a vi poput wekija. Imam prozor od 45 cm širine na poslu u koje mi udara sunce HC pa bi htio navuc rolete do pol prozora sa vidim promet bez sunca

Ja sam zao samo kad je pitanje glupo.

Probaj rolo zavjese. Jako praktično, jeftino i super izgleda.

weky jesam. jeftino super ali moram bušit. 80 kuna su i savršene su ali nemam kako zakačit.
      jedino da pitam kućnog majstora za dopuštenje pošto on je glavni u tom sektoru.

fensisuperstar

Imaš u Bauhaus za cca 100 kuna one što objesiš na okvir prozora i povučeš prema dolje 🙂

Bravo Pavić/Mektić naslov u Wimbledonu je tu 💪!

viper89 to sam isao vidit ali ne mogu zakačit za prozor PVC montažni bez otvaranja.
        ovo što mi je poslao woodie je Zakon. samo ću morati naručiti jer je Ikea u zagrebu

Mogu ja doć, ali mi moraš srediti neku od svojih frendica. I smještaj kod nje/njih.

Ali ovaj lik je takav smijeh. Već po thumbnailu vidiš da je ovo klasik; 'incel rebellion has already begun' 🤣
          Ako hoćete vidjeti lika koji toliko ozbiljno priča o incelima, Chadovima, Staceyeima, pepe the frogu, 4chanu, normijima i sličnim bizarnim internet memeovima kao da priča o kvantnoj fizici, a zbog toga ubije 10 ljudi, onda će te se stvarno zabavit.

fensisuperstar

Da poštarina je bezobrazna.
          60 kuna da ti donesu zavjesu od 20 kuna.

A jebiga. Selite iz provincije 🤣

Winter is coming.