Auto kasko osigurano, šefa zaboli qrac.
A ovaj će dobiti krivičnu prijavu, prijavu za oštećenje tuđe imovine i mogućnost da tuži šefa zbog neisplaćenih novaca.
I sve te novce koje zaradi, morat će dati na krivične prijave koje sam naveo gore.

zontra Ja bih još dodao i da ga je trebao jednom sjekirom po glavi, ali ne da ga ozlijedi

budimo realni; jako su male šanse da ga ne bi ozlijedia da ga je udria sikirom po glavi

Znam da nije lijepo, ali ja se nisam mogao prestat smijat za vrijeme videa 🤣

zontra Šta je ovo, propaganda komunističke partije za strašenje vlastitog naroda.

Imam kuću pokraj Jablanca pa bio par dana malo ronit...
    Par slika...

Pfff, naravno najprije i prvi ulov... 😄

Nakon Novog Vinodolskog pogled sa Vidikovca prema kvarneru

Vjetroelektrana Vrataruša iznad Senja

Cesta prema Senju iznad Jadranske magistrale

Jablanac

Stinica, apartmansko naselje

Stara Stinica, pristanište za Rab

I naravno, univerzalno ime mjesta gdje imam kuću...

zontra vidio sam to sranje.
    To samo potvrdjuje ono sto sam pisao prije neki mjesec. Kako se ovi bolesnici (dokazano jesu) osjecaju zenom, a musko su i obratno, tako ce se neki osjecati muflonom, a covjek su (skoro). Eto tako ovaj specijalac sad postaje korejanac because why not. Da oce neki meteor rokniti i sve resetirati.
    I nije smijesno to sto taj manijak izvodi pred kamerom, nego zalosno.

Pojeo sam tak dobar đevrek da ću s guštom znojit isti kroz čelo do kraja dana. A vi kako te? Ide u graD?

E ljudi gdje bi mogao kupit neke samoljepljive rolete or something 45 cm širine

Šta, trakice za depilaciju ti male, pa misliś da će samoljepljive rolete uraditi posao? 🤣

Ja pitam ozbiljno pitanje a vi poput wekija. Imam prozor od 45 cm širine na poslu u koje mi udara sunce HC pa bi htio navuc rolete do pol prozora sa vidim promet bez sunca

Ja sam zao samo kad je pitanje glupo.

Probaj rolo zavjese. Jako praktično, jeftino i super izgleda.

weky jesam. jeftino super ali moram bušit. 80 kuna su i savršene su ali nemam kako zakačit.
          jedino da pitam kućnog majstora za dopuštenje pošto on je glavni u tom sektoru.

fensisuperstar

Imaš u Bauhaus za cca 100 kuna one što objesiš na okvir prozora i povučeš prema dolje 🙂

Bravo Pavić/Mektić naslov u Wimbledonu je tu 💪!

viper89 to sam isao vidit ali ne mogu zakačit za prozor PVC montažni bez otvaranja.
            ovo što mi je poslao woodie je Zakon. samo ću morati naručiti jer je Ikea u zagrebu

Mogu ja doć, ali mi moraš srediti neku od svojih frendica. I smještaj kod nje/njih.

Ali ovaj lik je takav smijeh. Već po thumbnailu vidiš da je ovo klasik; 'incel rebellion has already begun' 🤣
              Ako hoćete vidjeti lika koji toliko ozbiljno priča o incelima, Chadovima, Staceyeima, pepe the frogu, 4chanu, normijima i sličnim bizarnim internet memeovima kao da priča o kvantnoj fizici, a zbog toga ubije 10 ljudi, onda će te se stvarno zabavit.

fensisuperstar

Da poštarina je bezobrazna.
              60 kuna da ti donesu zavjesu od 20 kuna.

A jebiga. Selite iz provincije 🤣

Winter is coming.

Tuhy tako i ja kradem drva, mada moze se rec da nije bas neka kradja kada dodju sjec sumu za dalekovode i ostave tako, nitko se ne trga bas ic vuc balvane pola kilometra do traktora po ljeti. Evo trenutno spremno za zimu 9 metara, pocjepano i osuseno, bit ce jos koji metar do jeseni.

Ne krademo 😁😁, ovo je baš naše.

ja ne znam kako je vama ali kad procitam postove od oxi i njenoj svakodnevnoj rutini moj level muzevnosti padne ispod nule. prije par godina sam cijepao staroj drva(5 m3) nabio zuljeve unatoc tome sto sam nosio rukavice a bome i sve zivo me boljelo. tragedija.

Sumnjam da je 9m scjepala i pospremila u jednom danu. A mislim da je lakše bez rukavica. Ja ne mogu s rukavicama.

Tzereen tragicno je sto tehnicki nisam ni ja tih 5m u jednom danu 😅

Ja skoro pa moram nositi rukavice, ne zbog sjekire već zbog cjepača kojeg je stari napravio cijelog od metala (drška je srećom šuplja). Nije ni tada baš jednostavan za korištenje (ako netko nije u formi), ali je zato panj killer.