Bravo Pavić/Mektić naslov u Wimbledonu je tu 💪!

viper89 to sam isao vidit ali ne mogu zakačit za prozor PVC montažni bez otvaranja.
ovo što mi je poslao woodie je Zakon. samo ću morati naručiti jer je Ikea u zagrebu

Mogu ja doć, ali mi moraš srediti neku od svojih frendica. I smještaj kod nje/njih.

Ali ovaj lik je takav smijeh. Već po thumbnailu vidiš da je ovo klasik; 'incel rebellion has already begun' 🤣
    Ako hoćete vidjeti lika koji toliko ozbiljno priča o incelima, Chadovima, Staceyeima, pepe the frogu, 4chanu, normijima i sličnim bizarnim internet memeovima kao da priča o kvantnoj fizici, a zbog toga ubije 10 ljudi, onda će te se stvarno zabavit.

fensisuperstar

Da poštarina je bezobrazna.
    60 kuna da ti donesu zavjesu od 20 kuna.

A jebiga. Selite iz provincije 🤣

Winter is coming.

Tuhy tako i ja kradem drva, mada moze se rec da nije bas neka kradja kada dodju sjec sumu za dalekovode i ostave tako, nitko se ne trga bas ic vuc balvane pola kilometra do traktora po ljeti. Evo trenutno spremno za zimu 9 metara, pocjepano i osuseno, bit ce jos koji metar do jeseni.

Ne krademo 😁😁, ovo je baš naše.

ja ne znam kako je vama ali kad procitam postove od oxi i njenoj svakodnevnoj rutini moj level muzevnosti padne ispod nule. prije par godina sam cijepao staroj drva(5 m3) nabio zuljeve unatoc tome sto sam nosio rukavice a bome i sve zivo me boljelo. tragedija.

Sumnjam da je 9m scjepala i pospremila u jednom danu. A mislim da je lakše bez rukavica. Ja ne mogu s rukavicama.

Tzereen tragicno je sto tehnicki nisam ni ja tih 5m u jednom danu 😅