StarFox_N Dobro se sjećam Propheta i john385. Mislim da su bili jako kvalitetni članovi ( na prošlim forumima) .
Kada se osnovao FFA čak sam i privatnom porukom preko friend liste pozvao johna.
Prophet nažalost nikad nije došao; koliko me pamćenje služi on se bio i povukao od forumašenja in general. John je došao ovdje, aktivirao se, no očigledno mu nije pasalo jbg. Nema ga već šest godina tu 😃 Takvih iznimno kvalitetnih članova mi je užasno žao kad odu, jer tada forum i forumaši gube iznimnu kvalitetu postova i rasprava. Takvima se i oprosti poneki ispad, kada je 90% postova kvaliteta i doprinos. Zato se recimo PS2masteru opraštalo na Rebootu toliko toga, jer je (tada) bio zaista kvalitetan član koji je doprinosio jako puno forumu; što vijestima, što pokretanju zaista kvalitetnih rasprava.
No članovima koji imaju 25% kvalitetnih postova, informacija i rasprava, 25% je zajebancija, a 50% su svađe, prepucavanje i trollanje - takvi će se ukloniti bez imalo grižnje savjesti. Jer omjer kvalitetnog doprinosa forumu i forumašima, naspram sranja koja radi je nesrazmjeran. Zato su i neki vama dragi zajebanti i odletili, zato će još neki odletiti ne stanu li više na loptu i ne smire se. Jer naspram nekoliko godina unazad, na forumu je zaista minimun toksičnosti i gadarija. Ima ih, ali u nemjerljivo manjem broju nego prije tri, četiri godine. Takav trend normalnije atmosfere želimo poticati i zadržati. Jbg, nekad i fejlamo, ali samo smo ljudi.
Jbt, a ja se osjećam kao metuzalem, a na GP došao "tek" 2008. 😃 😃 😃