Icek Dobro se sjećam Propheta i john385. Mislim da su bili jako kvalitetni članovi ( na prošlim forumima) .
Kada se osnovao FFA čak sam i privatnom porukom preko friend liste pozvao johna.
Mislim da administracija radi dobar posao. Posebno FicoLegend. Što se toksičnosti tiče ovo sada je pjesma kako je prije bilo. Naravno još uvijek ima članova koji su izuzetno iritantni. Oni koji konstantno pljuju po svemu i stalno su negativni. Doslovno dođu u topic i ostave govno a ne post. Hvala bogu postoji ignore opcija. Pritom ne mislim na npr. Wekija za kojeg znaš da trola ali nerijetko to radi na smiješan način i puno puta se nasmijem.

Osobno nemam ništa protiv jelaša pošto poznam takav karakter. Nit je on mene zajebavao, nit ja njega. Al razumijem da ima svoje popizditise i da time ljudima ide na kokaru. Šteta jer je JRPG enciklopedija, ako išta.

@wooddiebone ako pod 2 star account misliš na foggyja, i on i Jelaš, ja, flipper, PS2Master i slični derivati smo još od GP-a tamo negdje 2003. po forumima bili. Praktički 18 godina. Damn, djeca tada rođena uskoro idu na faks, now let that sink in heh

StarFox_N Dobro se sjećam Propheta i john385. Mislim da su bili jako kvalitetni članovi ( na prošlim forumima) .
      Kada se osnovao FFA čak sam i privatnom porukom preko friend liste pozvao johna.

Prophet nažalost nikad nije došao; koliko me pamćenje služi on se bio i povukao od forumašenja in general. John je došao ovdje, aktivirao se, no očigledno mu nije pasalo jbg. Nema ga već šest godina tu 😃 Takvih iznimno kvalitetnih članova mi je užasno žao kad odu, jer tada forum i forumaši gube iznimnu kvalitetu postova i rasprava. Takvima se i oprosti poneki ispad, kada je 90% postova kvaliteta i doprinos. Zato se recimo PS2masteru opraštalo na Rebootu toliko toga, jer je (tada) bio zaista kvalitetan član koji je doprinosio jako puno forumu; što vijestima, što pokretanju zaista kvalitetnih rasprava.

No članovima koji imaju 25% kvalitetnih postova, informacija i rasprava, 25% je zajebancija, a 50% su svađe, prepucavanje i trollanje - takvi će se ukloniti bez imalo grižnje savjesti. Jer omjer kvalitetnog doprinosa forumu i forumašima, naspram sranja koja radi je nesrazmjeran. Zato su i neki vama dragi zajebanti i odletili, zato će još neki odletiti ne stanu li više na loptu i ne smire se. Jer naspram nekoliko godina unazad, na forumu je zaista minimun toksičnosti i gadarija. Ima ih, ali u nemjerljivo manjem broju nego prije tri, četiri godine. Takav trend normalnije atmosfere želimo poticati i zadržati. Jbg, nekad i fejlamo, ali samo smo ljudi.

yakuza_stinger i slični derivati smo još od GP-a tamo negdje 2003.

Jbt, a ja se osjećam kao metuzalem, a na GP došao "tek" 2008. 😃 😃 😃

Heat Jebo ovaj forum, nisam još dobio ban.

Heat

Ja se sjecam tamo jos je NL bio, mislim da Reboot jos nije dosao, bila je negdje 2011./2012. Ja bas zavrsavao osnovnu, kretao u srednju. I imao sam 2 cilja. Imati najvise banova bez permabana i imati najvise postova. Mislim da sam u obje kategorije dosao u TOP 5 u nekih godinu i pol, ali ni u jednoj na vrhu 🤣

zontra

Isss pa ti si mlađi od mene.

Nevjerojatno kak vrijeme leti.
        Baš sam razmišljao, da sam imao klinca sa 18, sad ove godine bi treći osnovne upisivao.

wooddiebone Jel može samo neki mod stavit bolju sliku na temu. Nisam skužio di se to radi.

Done 🙂

Nemam još 30 ej.

Pusti me da se pravim klinac još.

Pošto si se cijepio, nije ti puno ni ostalo. Ja sam si već napravio nadgrobni spomenik i ukucao 1993.-20__.