Jebo ovaj forum, nisam još dobio ban.
Blebetaonica 2
Doci ce i tvoje vrijeme
- Uređivano
pravednik
https://forum.ffa.hr/d/20811-bugsnax
Evo ima.
Jel može samo neki mod stavit bolju sliku na temu. Nisam skužio di se to radi.
Ja se sjecam tamo jos je NL bio, mislim da Reboot jos nije dosao, bila je negdje 2011./2012. Ja bas zavrsavao osnovnu, kretao u srednju. I imao sam 2 cilja. Imati najvise banova bez permabana i imati najvise postova. Mislim da sam u obje kategorije dosao u TOP 5 u nekih godinu i pol, ali ni u jednoj na vrhu
Isss pa ti si mlađi od mene.
Nevjerojatno kak vrijeme leti.
Baš sam razmišljao, da sam imao klinca sa 18, sad ove godine bi treći osnovne upisivao.
wooddiebone Jel može samo neki mod stavit bolju sliku na temu. Nisam skužio di se to radi.
Done
wooddiebone Da je na tebe, pao bi prvi razred 2 puta.
Nemam još 30 ej.
Pusti me da se pravim klinac još.
- Uređivano
Pošto si se cijepio, nije ti puno ni ostalo. Ja sam si već napravio nadgrobni spomenik i ukucao 1993.-20__.
Pa nisi se puno kockao.
Imaš lufta do 102.
wooddiebone Fak, mislio sam 202.
Bilo je točno kad sam računao krivo.
Heat Neće, ja sam specijalan.
Drugim riječima, imam imunitet jer redovno dajem @fensisuperstar da me kara u bulju.
- Uređivano
iako su forumu, nakon silnih odlazaka (koje skužiš tek nakon nekog vremena), nužno potrebni karakteri čija osobnost nije na razini jeftinog umivaonika, smatram da je jelash loše iskoristio svoje prilike da njegova budućnost ovdje bude značajna. drugim riječima: sam je ispleo svoj džemper, a sad je opet ljeto i može raditi sa tim džemperom što god želi.
s druge strane, pomalo sam žalostan zbog činjenice da su forumske glavešine tako ekspresno ažurne po pitanju jelasha, dok dobri, stari i neumoljivi disc jockey burky nerijetko šiba na tisuće postova (naravno, ni sada ne postoji iznimka). to mi govori samo dvije stvari, od koje obe koreliraju jedna s drugom. na vašu žalost, neću pričati o ni jednoj od njih.
uostalom, sve to je manje bitno.
naime, posljednji upliv forumaša upitne naravi (bez uvrede, dopustit ćete) me samo podsjetio da ih suptilno i indirektno treba podsjetiti na podsjetnik.
ffa nikad nije i neće biti vaš uobičajeni i predvidljvi, neupućeni, neinteligentni i monotoni gaming forum. ffa nije vaš "hcl" i "reboot". ovdje obitavaju redom najzanimljiviji, najelitističniji i najingeniozniji gaming entuzijasti koji znaju sve . . . o svemu. mi čitamo knjige, zaboga miloga!! (u 2021. (wow!!)). u redu, možda se naša literatura u posljednje vrijeme nalazi na našim mint green iphoneovima (ali . . . i dalje se računa!!).
ono što želim reći: mi smo fair for all for all (yeahhh), pa tako čak i ako imate neke glupe stavove (mogu biti najgluplji stavovi ikad (pitajte mene; znam dosta o tome (lol))), bit ćemo u redu s tim. ono s čime nismo u redu i što ćemo na fair (yeahhh pt.2) način uvijek iskomunicirati je: kad imaš glup stav, a i sam si pomalo glup. molim te, budući korisniče ffa foruma, nemoj biti glup. imaj glupe stavove, u redu je, ali . . . potrudi se oko njih. cijenimo trud. i pretenciozne riječi od puno slova.
npr. ako ćeš otvorit koronavirus temu na gaming forumu (EL EM EJ O), budi inteligentan. napravi to kako treba. ako ne ide baš s inteligencijom, budi smiješan. pokušaj. vrijedi i za sve ostale teme i rasprave na forumu. nikad, NIKAD -- nemoj biti GLUP.
ili se jednostavno opusti. ne otvaraj ništa. dopusti da ti prezentiram: ako pecaš svrhu i popušio si čitavu kutiju lucky strikea i za to vrijeme se ništa nije upecalo — odustani. sklopi stolicu, spremi opremu i aj doma. pusti si milesa davisa. meditiraj. bilo šta. ljudi će, prije nego što se nauče biti opušteni na internetu — umrijeti.
i žao mi je, može vam zvučati kako god ste zamislili u svojoj glavi (ja nemam ništa s tim): Pročitajte Neku Knjigu. bilo koju. može biti i harry potter. koga briga.
napravite limunadu, kupite grožđa, nabavite overboard! ako imate switch itd. itd.
god bless.