Heat Idem ulicom i govorim djeci "Ne budite kao weky, ne igrajte Fortnite". Čudno me gledaju, izgleda ne prate FFA.
wooddiebone chono7 ajmo osobne stvari maknut s foruma i dozivljaja pojedinih igara. Moze? Ne znam gdje si izvukao išta osobno iz mog posta, ali sljedeći put kad ti dođe da sereš Fići o moderiranju malo razmisli da prihvatiš svoj savjet.
chono7 wooddiebone znam ja dobro gdje su osobne stvari, ne moje, tvoje 😏 Woodie moj i ti si u toj grupi ljudi odavno, samo si neces priznati. Pretjerao si, ne budi kao chono
chono7 fensisuperstar "Jedina uzgojena životinja bio je maleni dugodlaki čupavi pas, koji im je pomagao i pri lovu i ori ribolovu." Pretpostavljam da se brek zva Woodie 😂
Heat Downvotealo me u oblivion na redditu jer sam napisao da su Steam mašine i linux gaming propali projekti. 🤣 Nigdje slobode kao na ovom forumu.
pravednik Nexus Zato jer po svemu RTX 4000 Lovelace neće izaći 2021. Rekao sam da čekam ljeto i složim epski PC. Do tada igram lagano na PS5. Jedino Watch Dogs Legion nebum igrao na petici jer je iskustvo polovično.