haha vi ste se fakat prebacili na blebetaonicu. Svaka čast netko me jednom poslušao.
Blebetaonica 2
- Uređivano
samurai82 pa nije, igra je tehnicki i gameplayom masterpiece. Igra prepuna detalja i posvecenosti istima, koji nisu gimmick, nego igraci ih zaista vide i nakon poduzeg igranja. Svi mali podsustavi funkcioniraju perfektno.
Igra koja baca sve karte na pricu i likove i zbog toga ima nezadovoljnih. Ja sam pisao u onoj temi samo za ND i prodaju, nista drugo.
@wooddiebone ajmo osobne stvari maknut s foruma i dozivljaja pojedinih igara. Moze?
- Little Joey comes home from his first day of school crying his eyes out.
-"Mom, all the kids at school say I have a big head. Its really upsetting."
-The mother says, "Don't worry honey, your head isn't big at all. Now, go get me some potatoes from the corner store."
-"Mom, I don't have a bag for potatoes."
-"Its okay Joey, just use your hat."
slazem se, fanboy dobrih igara, i uvijek budem, ti covjece sanjas tlou i druckmana, samo o tome pricas, a realno nikome nisi zanimljiv i postal si predmet sprdnje kako na forumu tako i van njega, al ako te to usrecuje samo daj, barem nas zabavlja tvoja mrznja prem svemu sony, samo nastavi zivjeti u tom imaginarnom bubbleu di si ti zrtva koja je uvijek u pravu, a svi smo slijepi i provociramo te pa ti neduzno janje uvijek najebes
- Uređivano
renda nope, zamjenio si me s burazom, on je pisao eseje o tome.
I van foruma kazes? Mi smo se upoznali? Zadnje cega se sjecam je Crni macak cini mi se i pisada s pijanim Jelashem gdje mi govori kako je on u kurcu... Tebe se ne sjecam, nismo popricali uzivo. Nazalost nadam se...
Ti si jedan od onih "finih" fenbojeva koji mrzi sve ne Sonyevo. Samo ces to zapakirati nice and clean kao Nexus. Ne najebem ja gotovo nikad, ni ovdje ni uzivo ako te i to zanima.
@renda kako možeš reći za nekoga kojeg ne znaš van foruma da je postao predmet sprdnje.
I čak ako se slažem da je @chono7 u kur*u sa čitavom ovom situacijom oko Neil Druckmana i Last of Us 2 (sry bro ali istina je ) ti bas i nemaš pravo nešto pričati o tome kad to isto radiš bez prestanka u Cyberpunk temi gdje si čak došao do toga da si izjavio stvari koje su dokazano neistinite da bi me kasnije prozvao pasivno agresivnim i onda se potom povukao u shadow realm nakon što sam ti dokazao kroz više navrata da to nije istina.
Chono nije nedužno janje ali brate ako ti nisi jedan od onih koji se kači na njega sa svakom prilikom za provokaciju onda ja nemam više od 140 kila.
Ponašate se svi zajedno kao dječurlija. Vrijeme je da odrastete i da se na forumu ponašate isto kao što se ponašate uživo.
fensisuperstar uzivo bi vrlo vjerojatno gledali klipove Cyberpunk bugova i umirali od smijeha uz pivu.
Nisam namjerno to spominjao, jer bi ispalo da stalno vucem te paralele. Ali eto, vidi se i sa strane.
Poanta je da treba znat nekat pregristi jezik i 3 put razmislit što se će desiti.
- Uređivano
Nikakav shadow realm() nego cemu, mislis da mi se da natezati, ja sam za razliku od njega igral CP i previse s obzirom u kakvom je stanju, dok on tlou nije, iako govori da je, i imam pravo srati po igri i stavljat clanke koje treba stavljati, i onda nisi bil u pravu, rekel sam ti da si guglas jer se meni fakat neda tu dokazivati nekaj, sve kaj sam rekel je bila istina, ti si citao izmedju redaka i povukel neko svoje misljenje i tu je rasprava stala jer bi tak isli u krug, a kaj se tice ponasanja ja sam ovakav i van foruma i iskreno se nadam da on nije, i kakve veze ima to kaj ga ne poznam sa time da je predmet sprdnje van foruma ako su ti ljudi clanovi foruma s kojima se druzim van foruma pa dok neko pretjera kazemo si nemoj biti chono, kuzimo se ne, ali kazem, ako je van foruma drugaciji onda jebeno, nek to prenese i tu pa da nam je svima super, @chono kak mogu biti fanboy kad imam(imal sam) doslovno sve konzole? Od plejke do switcha, i uzival sam na svim platformama i u svim exkluzivama, ne kuzim te, pa BotW mi je top 10 igara, Gears 5 mi je genijalan itd, od kud ti te informacije
- Uređivano
renda igrao tlou do one dionice u vagonima i onda sam imao predavanje Marksa sto su po njemu usrali s igrom..
Nisi igrao Cybera na PCu. Tvrdis da je tp view bio u planovima od pocetka i pokusavas Prayera ubijediti da mu je losa igra. Ne nije, njega boli uho za probleme na konzolama i uza sve lose u igri i sve ove videe on gusta. Kao sto Tuhya boli ona stvar za prodaju NDa.
A van foruma, ajd reci koja ekipa? Jer sa vecinom glavnih ovdje sam se upoznao. Mozes slobodno napisati imena kad si vec zapoceo.
Od kud tebi info da ja mrzim sve Sonyevo?Imao sam ps4 i pro, odigrao sve main eksluzive, a cak i zeldu botw od nintenda.
Fensi, na sljedeće okupljanje nosiš chivas da isperemo zlu krv.
Idem ulicom i govorim djeci "Ne budite kao weky, ne igrajte Fortnite". Čudno me gledaju, izgleda ne prate FFA.
Heat Da si rekao "nemoj biti Chono" shvatili bi te odmah.
Jeste postali forumske pichkice, ni svadjat se vise ne znate
ae
Ja jos cekam imena te ekipe koja sanja forumski profil Chono...
@chono7 jbt tolko si arogantan pocet cemo te zvati Chono McGregor
:-D
chono7 ajmo osobne stvari maknut s foruma i dozivljaja pojedinih igara. Moze?
Ne znam gdje si izvukao išta osobno iz mog posta, ali sljedeći put kad ti dođe da sereš Fići o moderiranju malo razmisli da prihvatiš svoj savjet.
@wooddiebone ohladi sa S word. Ne moraš biti vulgaran.
- Uređivano
wooddiebone znam ja dobro gdje su osobne stvari, ne moje, tvoje
Woodie moj i ti si u toj grupi ljudi odavno, samo si neces priznati.
Pretjerao si, ne budi kao chono
chono7 ne budi kao chono
fensisuperstar "Jedina uzgojena životinja bio je maleni dugodlaki čupavi pas, koji im je pomagao i pri lovu i ori ribolovu."
Pretpostavljam da se brek zva Woodie
Downvotealo me u oblivion na redditu jer sam napisao da su Steam mašine i linux gaming propali projekti.
Nigdje slobode kao na ovom forumu.
Što si mučko kolu?
- Uređivano
Kužim kužim.
Bio si sarkastičan.
Ona fora koju mnogi pc gameri spominju, čekam iduću seriju, pa iduću...
Samo ako pratiš PC tržište sad je užasno vrijeme i prekretnica.
4 mjeseca nije teško sačekati. Ako dajem 16 000 kn dajem kako spada.
pravednik
Pa cijela poanta je da ti imaš totalno nerealna očekivanja od nečega što košta 3200 kn u kompletu.
Stalno je nešto "ajme vidi ovdje rezu, kako su ove sjene na medium, a na ovoj grafi može na high" itd.
Ono...zato što je to tako. Znaš što dobiješ kada kupiš konzolu. Ako će tebe zadovoljiti PC od nepotrebnih 16000 kn, onda stvarno ne kužim žaljenje oko fucking konzole od 3200 kn, koja gura 60 fps, ima 4K mogućnosti, RT, svu moguću podršku...
Da li je tih 60 fpsa u 1440p ili u 1800p, iskreno nikog realno ne bi trebalo biti briga za tu cijenu. Da li je 2160p u checkerboardu ili ne? Who cares? Ako igraš na TV-u udaljen 3-4 metra, nećeš primijetiti razliku.
Zato su i devovi odabrali taj kompromis. Evo ti primjer Cyberpunku gdje postavke od medium pa naprema gore ne rade toliku vizualnu razliku, a udaraju na fps @fensisuperstar ima staru grafu i može potvrditi.
Tako da ono, dobiješ što dobiješ za tu cijenu. Realno, odlično je, a za nešto više uvijek možeš upiknuti novi PC za nekih 7-8 keka i igrati u nešto boljim postavkama.
- Uređivano
Po čemu je 16 000 kn nepotrebno za PC?
Uz uvjet da mogu, imam, nitko ne pati radi toga, uzimam u gotovini.
Pa zbroji.
Za 8000 kn PC nije dovoljan odmak od PS5 trenutno, 3060ti, što nije dovoljno za 4K, 60 frejma lock i ray tracing bez DLSS-a. Jeste bolje od PS5 ali opet kompromisno i pola pola za mene.
Znači idem na nativni 4k build.
To je cijena koja se plaća jbga.
Gaming je luksuz, jedina razlika koliko daješ za taj luksuz. Niti konzole niti PC nisu nisu nešto nužno u životu.