Pa imam kolega i na Visu deviznu od Zabe sam prebacio novce te pomoću nje i platio.

Konvertirali mi u eure pa u poljske zlote.
Dok kolege sa drugog foruma plaćali pomoću tekućeg kunskog i nije bila dupla konverzija.

Napisao mi kolega da je to do kartice i njihovog sistema. Jebiga ajde 200 kn nije puno ali opet na greškama se uči.

pravednik suti, ja svako malo pogledam dostupnost series x ovdje i friska figa. Samo onaj zvucnik series s mozes kupiti, a ne pada mi napamet. Nemam se volje zajebavati po nekim stranim sajtovima itd, ali polako mi ide ovaj gen na zivce kao i M i Sony.

Očito je do toga.
    Da, mislim da nemaju euro kad je sve iskazano u poljskim zlotima.

Besplatna je dostava, uglavnom sama konzola je 1799.20 zlota to je oko 3000 kn.
    Plus VAT 490 zlota oko 700 kn.
    Series S morete kupiti za 2000 kn sa VAT-om što je STEAL uz ultimate pass.

Series S ima na zalihi i ovaj Gamershop.Dok one prave XB next-gen konzole nema nigdje za kupit.

Deadwalker Mislim da ova prva nikad neće presušit, a ova druga je smeće i nikad od toga neće bit zarade kao kod GTA.

foggy mislim da u RDRO ima puno puno potencijala ,samo njih bolji k za tu igru.

escoban Ima, pa draže bi mi bilo jahat tamo nego bilo što u GTA svijetu. Samo totalno ih briga i prvih par mjeseci je stanje tog servisa bilo sramotnije od cyberpunka. Nisam nikad igrao online igru gdje me svakih 15 minuta disconnecta s njihovih servera.

Bowser se dobro uklopio u Nintendo.🤣

Nexus Pa nisu tolika đubrad.

Jesi siguran?

foggy Ja sam poce opet malo igrat i jos me niti jednom nije izbacilo u zadnji tjedan dana tako da su ocito to fixali .

escoban Šta sad imaju gore kao main theme? One misije neke random su mi bile glupe do zla boga, a main misija je bilo 5 kad sam ja igrao. Na kraju sam najviše guštao u free for all pvp okršajima. Imaju sad neke raidove ili tematske fore? Dobro je da su sredili onda ta silna pucanja, ono je bilo strašno, prvi put sam igrao kad je izašla igra, pa onda opet par mjeseci nakon.