Bolje to neg da vrće u škembi dok ne otegneš papke.

Fenix Znači kad ulazi u guzu onda ti je okej, ali kad izlazi, e to ne može. Licemjerno.

buz licemjerno bi bilo da ne želim priznat da mi je draže kad ulazi u guzu. A ja nisam licemjer

Jebeš gliste, ima tko mrmke da ne moram kopat po đubretu za pecanje…

Heat

Zaposti jedno 7 dana, i imaš guzne gliste spremne za pecanje.

Očekujem vlastite slike tih glista, tko prvi dobije karmu.

Raziel Možda nemam sreće, samo 35 od 50 ljudi u prosjeku ima gliste.

Možda nisi gledao dovoljno detaljno u pakete koje si izbacio. Upotrijebiti neki štapić i razgrni malo….možda ispadne da imaš sreće.

Ak ne pripaziš mogao bi ti izaći na usta.

Izađe ponekad, pogotovo kad pišem po forumu pa mi pređe preko tipkovnice.

Nekak si mi i djelovao kao osoba koja ima gliste.

Dođem na posao, upalim PC, taman žvačem krafnu i otvorim ovu temu. Što sam doručkovao sam doručkovao.

Giphy - Emma Stone Spit GIF by Searchlight Pictures

Da skrenem temu o glistama na nešto drugo.

Danas je Jurjevo i Sretan imendan želim svim Jurama, Juricama, Jurekima, Đurđama, Đurima itd.

foggy

Nemaš kaj kužit, dan tvog imena kad se možeš proveselit, najest i napit a još možeš dobit i neki poklon.

buz

Kvazi kršćanima možda jest.

Ak si dobar i pošten čovjek, primam te u svoj tim iako ne vjeruješ u Boga.

Čuj imendan.

Vjernici će izmislit postojanje i svetog majmuna, samo da imaju izgovor za nalit se i najest.

Raziel

Već izmišljeno u Azijskim zemljama oko Indije u kojima je majmunček sveta životinja.