Blebetaonica 2
fensisuperstar Top G je jos aktivan?
Nemoj to djelit tu, zaključat će moderacija temu. Vidiš da ih Soroš pojačano pritišće u zadnje vrijeme.
wooddiebone vudi, propo si. Daj se vrati pijanoj djevojci.
- Uređivano
wooddiebone treba nova bleb uskoro anyway
@Genesis brijem da je jos u kucnom pritvoru. Izletilo mi na jutubu pa reko poslusat cu. Između njih dvoje MF je top G :-)
Fakat misliš da je u tom postu promil ozbiljnosti?
wooddiebone nemoj mi se sad vaditi .
Btw, jel ima ta bivša sestru neku??
herc doslovno sam se ulogirala da pogledam slike iz pariza od prijateljice, nisam ih našla na feedu, ali je bilo jedno 20 ovakvih slika sa captionima tipa: 77 years of luck if you like i onda neki napaćeni AI čovjek sive boje prekriven mravima i poslje toga 30 slika AI isusa i 0 postova od ljudi koje imam tamo. Moram ih fizički potražit da nađem slike. Koji cancer od platforme.
Dobio mail od PBZ-a. Dižu naknade za žiro i tekuće račune i valjda još neke. Super, dugo nisu. Svi dižu naknade. Se sjećate vremena kad za žiro račun nije trebala ni naknada? Ni ja.
Samo dizanje, ajmo, jos toga molio bih. Predivni su svi redom
- Uređivano
Zero tek gule poslovne korisnike. Ja plaćam održavanje računa za tvrtku preko 40 EUR mjesečno.
- Uređivano
Deadwalker Ma gade mi se više i od ovih u politici, koja god godina bila u pitanju bankarski sektor je uvijek u plusu i naravno da taj ekstra profit ide većinom preko granice. Razmišljam si zatvoriti jedan račun jer ionako ne radim rizične kupnje preko interneta, ali opet mi je nezgodno držati sve na jednom mjestu.