Blebetaonica 2
- Uređivano
maverick Ma znam zašto su cijene takve, očekivano. Radije za tu razliku odem 4 noćenja sa ženom i djetetom u Prag u Hotel s 4* na jesen. Ja sam čak mislio u Dresdenu spavat ako u okolici Leipziga bude skupo, ali ovih 138€ za ovo i za tu udaljenost od 30 km se ne isplati do Dresdena jer nije ništa puno jeftinije, a skoro 4 puta je dalje. Znam da neću doć za pola sata nazad, ali poslije utakmice ne očekujem neku preveliku gužvu po samom gradu kad je ipak ponedjeljak u 11 navečer gotova utakmica. A za gužvu tokom dana mi je svejedno, kad se naspavam od puta dobro, lagano krenem prema Leipzigu, da nađem taj parking i onda u centar i laganini neka fan zona i pivice.
buz Na koju ti ideš?
Isto na Italiju, samo treba vidjet kak će bit sa kartom. Računal sam na frenda u Hns-u, al ništa od toga. Trebamo dvije.
Al već smo se u listopadu dogovorili šestorica i idem sigurno… na 2-3 dana. Ako ne nađem kartu, gledat ću i lokat u fanzoni
Mi isto našli neki jeftin smještaj na cca sat vremena od Leipziga. Jbga, nemam sad link.
Uglavnom, vidimo se tamo pa popijemo
Tuhy Ma da, bit će super atmosfera, ak i ne odeš na utakmicu bit će ti jebeno. A uvijek možeš tam "nabavit" prije utakmice sigurno. A TÜV ima u ovom mjestu gdje spavam, tak da ću za tih 6€ vjerojatno u ponedjeljak ujutro na dan tekme se zaletit po tu propusnicu da nemam problema, a i onda vrijedi zauvijek.
Nakon dnevnog odlučio i hodnik sredit.
Na živce mi ide ova žuta boja zida sada u hodniku nakon šta je dnevni sređen, (nova kuhinja i kupaonica sređene lani) i žuta vrata.
Popituro zidovem, (nisu ravnani kao i u dnevnom jer su bile one suze ili kako več, kao da sve curi) koje trebam još na mjestim apopravit jer je dosta mračno u hodniku pa se vidi tek kada se osuši i počeo sa vratima koja će biti siva.
Prije:
Sada:
A dnevni je gotovo, samo moram kapicu za zid iznad slike kupit
- Uređivano
Hvala
Ovo je prije, nakon šta smo samo kupili kauč; stari namještaj i drugačiji raspored. No kako su bila sam o dva utikača u cijelom dnevnom tu iza televizije i kompjutera bilo je potrebno cijelu struju mijenjati
Kuhinju sam dovršio pred mjesec dana, još moram neke sitnice odradit, ali to je to
Pogled sa balkona je od Učke do Krka…
Moram nešto smislit za tu staviti; mislio sam stavit ormarić nakon šta stavim napu, ali onda gubim cijeli jedan prostor, a i ovako mi je malo mjesta za lonce i poklopce. Iće mala napa ispod ormarića, a tamo ću vidjet.
Je li itko preprodavao ili kupovao od nekoga ulaznice kupljene preko Eventima?
Kako to ide? Je li na kartama tiskano ime/prezime i traže li osobne na ulazima?
Fenix
Sve ti ovisi. Mislim da su kod nas zasad imali samo Rage Against The Machine (koncert koji je na kraju otkazan) karte sa imenom i prezimenom (OIB-om možda) radi sprečavanja preprodaje.
Tu se jedino možeš zajebat ako ne kupuješ face to face.
Ali kažem, mislim da su jedino RATM imali imena na kartama.
Aha, radi se o digitalnoj karti? To nikad nisam kupio od preprodavača i sa time bi bio oprezan.
Ako se radi o normalnoj fizičkoj karti tu odmah kad ti ju da vidiš da je sve ok (znači karta bi trebala imati onaj poderivi dio i mislim da nitko baš ne bi išao tako daleko da kupuje mašinu i kopira). Također osjetiš u ruci da se radi o karti, nije to običan papir.
Koliko vidim ima na stranici Eventima mogućnost prebacivanja e-karte na nekog drugog
Ako netko ima neku kartu kupljenu tamo, molit ću da mi provjeri