wooddiebone Nemoj bit takav, dovoljno je tragično i bez izmišljanja nekakvih prekršaja.
Čovjek nije ubojica, postupio je po pravilima i po zakonu. Sve kako treba i opet se dogodi sranje. Ovo se može dogodit doslovno svima koji ikad sjednu za volan.
A siguran sam da je čovjeku puno gora kazna živjet sad s tim do kraja života nego bilo kakva novčana kazna ili zatvor. Puno ljudi se ubije radi ovakvih stvari.
Znači osnovno pravilo logike u vožnji, ali osnovno. Ako autobus ili neko drugo vozilo stoji na zebri, i NE VIDIŠ cijelu zebru, USPORIŠ JAKO prije zebre, pa nek trube ovi iza tebe koliko žele.
Svaki dan stanem na zebri pješaku, pješak krene i neka budala ne vidi pješaka i sam piči prek zebre, ali svaki dan.
Nema tu nisam vidio, drži se osnovne logike i ne ubijaj na cesti, ne gazi ljude preko pješačkog.
Ja stanem na pješačkom i tip mi se spiči u zadnji kraj jer je mislio da neću stati pješaku, ne drži razmak, ne prati promet, vozi pre brzo. Pješaku ništa, meni ovratnik….njemu? Boli ga kifla/hrvatsko sudstvo.