StarFox_N Ne znam baš, takvi incidenti odnosno šansa da se dogode direktno koreliraju s dostupnošću oružja. Zato je odmah bio i pokolj nakon Kostinog. Da, sve su to poremećeni, psihopati i što sve ne, ali činjenica je da se tako nešto nije dogodilo ovdje (ne računam Zavladava koji je planski išao ubijati dilere), a nadam se i neće.

A što se tiče ova dva psihopata od 50 godina, svakome se može dogoditi nesreća, ali ovo je na kraju ispalo ubojstvo na svirep način. S pravom mogu očekivati visoke kazne, javnost će to zahtijevati.

TITANXIS Udare dijete vozilom, odvedu je na smetlište i poslije priznaju šta su napravili.

U alkoholiziranom stanju, uz nalet panike i adrenalina čovjek ne razmišlja emocijama.

Tek kad se čovjek otrijezni, kad skonta šta je uradio, proradi savjest i krivnja.

Raziel Tek kad se čovjek otrijezni, kad skonta šta je uradio, proradi savjest i krivnja.

Slažem se oko toga.

S druge strane zbog činjenice kako je dobro umrežena mafija trgovine djecom, organima i opčenito bijelim robljem u Srbiji a baza u Rumunjskoj tada ne izbacujem tu mogućnost trgovanja malim djetetom.

moschus Baš to. Majka je navodno brisala poruke o državnim granicama, zakonima zatvorima i slično. Odbijala hebeni poligraf jer je trudna kao da ide na hebeno zračenje.

Točka na i je da novodno nije pokazavila nikakve emocije. Suze nisu ni postojale.

I sad ili su mediji debili pa su pisali neistine ili je majka zbilja pod velikim upitnikom.

Kako god, s druge strane jedan od dvojice počinitelja je navodno sudjelovao u potrazi.

Znači ako sve nije jebeni mindfuck neznam šta je.

Pa ovo je kompliciranije od nekog top tier američkog krimiča.

Ima puno kvalitetnih kreatora i videa na YT, tako da mi nije problem da nekad budu reklame, zaslužili su nešto zaraditi. Npr. kad god mi bude reklama na @yakuza_stinger videu, uvijek ju pustim cijelu.

Tzereen

Znači škrt je za Premium.

zontra

U pravu si apsolutno. Zato i plaćam Premium jer bolje plaća kreatorima od reklama, a uključuje i demonetizirane videe.

A i odlučio sam iz života eliminirat maksimalni broj reklama. Beijem da ih još samo u kinu i vidim.

wooddiebone Zato i plaćam Premium jer bolje plaća kreatorima od reklama

Šta da? Ja sam mislio da to sve ide YT-u.

Zero ali činjenica je da se tako nešto nije dogodilo ovdje (ne računam Zavladava koji je planski išao ubijati dilere), a nadam se i neće.

Kod nas dogodilo i gore, onaj tip što je pobio troje vlastite djece otrovom, ili onaj što je bacio vlastito četvero djece kroz balkon na betonski pločnik itd.

Sterlok Dogodilo se i nije gore, ali treba reći i da je taj prvi bolesnik Austrijanac, a u drugom slučaju su djeca na svu sreću preživjela. Ima sličnih stvari i tamo i ovdje naravno, ali na drugoj strani granice uvjerljivo vode po ovakvim gadarijama, mafiju i da ne spominjem, dok temu poslijeratne odgovornosti za zločine i nestale neću ni otvarati.

Preživjeli su srećom, namjera je bila da ih sve pobije najbrutalnije moguće

Kaj se brutalnosti tiče i vođenja guglaj Jasenovac. Uvijek treba prvo počistiti vlastiti prag

Sterlok Kaj se brutalnosti tiče i vođenja guglaj Jasenovac. Uvijek treba prvo počistiti vlastiti prag

mali se spotaknu dok je trčao kod bake maznuo glavum u pod i odmah ga na hitnu vozio, dobio je par šavova. i eto došli smo prije pol sata doma.