Fenix Između ostalih stvari ima mg melatonina unutra. Možda je placebo, ali nije ni bitno, naspavao se ko čovjek

Za dobru proizvodnju/regulaciju hormona ti je bitna i zdrava probava. Voce i povrce te npr. kakao (ne alkalizirani) imaju dosta vlakana, probioticima su bogati fermentirano povrce, jogurt, kefir…

Od suplemenata C vitamin, povremeno B komplex te magnezij koji je bitan za masu procesa u tijelu a poboljšava spavanje i opuštanje tijela ovisno o tipu magnezija.

stitrek Za dobru proizvodnju/regulaciju hormona ti je bitna i zdrava probava

Čoek pati od stresa. Stres mu je i uzrok problema sa spavanjem. Zdrava prehrana ne radi jedan kurac dok je njemu stress all time high. Trebalo mu je sna.

stitrek magnezij

magneziji kojeg rokneš u šumećim ili kao sumplemente zapravo preko 90 i nešto% izlučiš vani, tako da piši propalo sa time.

najbolja absorpcija magnezija je preko onih sportskih krema/sprejeva kad ih stavljaš direktno na mišiće i naravno voda.

ne pit kavu nekoliko dana i udarat limun i vodu svako jutro.

fensisuperstar

Ne trci pred rudu, stres utjece na disbalans hormona, stres je ponekad neizbježan dio života, prehrana i zdrava probava omogucavaju da stvari ne idu previše nizbrdo…

Magnezij dolazi u desetak oblika, taj sta si spomenuo je magnezij oksid i apsorpcija mu je slaba i u vecim kolicinama je dobar laksativ. Kljuc je imati balans u svim segmentima života ako je to moguce, hrana i probava su itekako bitan element.

Magnezij je dobar onaj u Donatici. Ja sam je jutros popil i lepo sam se podrignul ko bebač nakon klope.

fensisuperstar udarat limun i vodu svako jutro.

Greška.

Udarat komšinicu/kolegicu odpozadi svako jutro nudi najbolju apsorbciju/regeneraciju magnezija i potrebnih vitamina.

fensisuperstar

Nisam rekao da ne znaš o cemu pricaš, samo sam nadodao da su hrana i probava jako bitan element kod borbe sa stresom i regulacijom hormona, koji utjecu i na spavanje, naravno tu imaju utjecaj i drugi životni elementi kojih se tema nije dotakla.

fensisuperstar

Ako si imal gastritis onda su ti limun i voda svako jutro mogli samo pogoršat stvari. Ništa što izaziva kiselinu i kisele namirnice ne dolaze u obzir kod takvih stanja. Sluznicu želučanu bi si mogao sjebat.

TITANXIS

Giphy - Season 6 What GIF by The Office

Vrijeme za vežbu. Znači, Limun ne stvara kiselinu. Naranča stvara kiselinu. Limun je jedan od najboljih ako ne i najbolji način za detox.

TITANXIS i ja ti govorim da limun ne stvara kiselinu. Naranča stvara kiselinu. Zato se cijeđena naranča pije najbolje s limunom.

fensisuperstar

a ja nisam napisao da limun stvara kiselinu već ga svrstao u kisele namirnice, to je razlika.

ako pričamo o gastritisu čije je stanje već upalni proces želučane stijenke tada limun iako je lužnati ti može pogoršat taj gastritis.

slažem se da je dobar za detox i da je pun vitamina i sve to skupa ali kod gastritisa je druga priča. to je osjetljivo stanje i treba stroga dijeta.

TITANXIS slažem se da je dobar za detox i da je pun vitamina i sve to skupa ali kod gastritisa je druga priča. to je osjetljivo stanje i treba stroga dijeta.

Kod ljudi sa zdravim želudcem, topla voda i limun prvo prije jela je odlicno, cak pomaže da se kiselina manje pojavljuje, kod ljudi sa gastritisom je vjerovatno drukcija prica.

not really. Gastritis je usko povezan sa stresom. Gastal i ina sranja mi nisu pomogli jedan kurac. Svašta sam pio. Limun na tašte i bolimekuraczaprobleme u glavi je melem.

fensisuperstar bolimekuraczaprobleme u glavi je melem.

upravo ti i to pomaže kad udariš brigu na veselje.