Kratica :fakfejs:
Blebetaonica 2
yakuza_stinger mani se fotošopanja, pusti to @TITANXIS u
Što se tiče one priče o spavanju, na kraju uzeo ovo:
https://www.tvornicazdravehrane.com/natural-sleep-kapsule-30-x-440mg-hug-your-life-proizvod-6420/
Između ostalih stvari ima mg melatonina unutra. Možda je placebo, ali nije ni bitno, naspavao se ko čovjek
Pa nek doji malo jedna pa malo druga. Bebica će imat tako punomasno i light mlekeco.
'Svekrva želi dojiti moje dijete, a ima 70 godina. Što da radim?' | 24sata
Fenix Između ostalih stvari ima mg melatonina unutra. Možda je placebo, ali nije ni bitno, naspavao se ko čovjek
Za dobru proizvodnju/regulaciju hormona ti je bitna i zdrava probava. Voce i povrce te npr. kakao (ne alkalizirani) imaju dosta vlakana, probioticima su bogati fermentirano povrce, jogurt, kefir…
Od suplemenata C vitamin, povremeno B komplex te magnezij koji je bitan za masu procesa u tijelu a poboljšava spavanje i opuštanje tijela ovisno o tipu magnezija.
stitrek Za dobru proizvodnju/regulaciju hormona ti je bitna i zdrava probava
Čoek pati od stresa. Stres mu je i uzrok problema sa spavanjem. Zdrava prehrana ne radi jedan kurac dok je njemu stress all time high. Trebalo mu je sna.
stitrek magnezij
magneziji kojeg rokneš u šumećim ili kao sumplemente zapravo preko 90 i nešto% izlučiš vani, tako da piši propalo sa time.
najbolja absorpcija magnezija je preko onih sportskih krema/sprejeva kad ih stavljaš direktno na mišiće i naravno voda.
ne pit kavu nekoliko dana i udarat limun i vodu svako jutro.
- Uređivano
Ne trci pred rudu, stres utjece na disbalans hormona, stres je ponekad neizbježan dio života, prehrana i zdrava probava omogucavaju da stvari ne idu previše nizbrdo…
Magnezij dolazi u desetak oblika, taj sta si spomenuo je magnezij oksid i apsorpcija mu je slaba i u vecim kolicinama je dobar laksativ. Kljuc je imati balans u svim segmentima života ako je to moguce, hrana i probava su itekako bitan element.
Magnezij je dobar onaj u Donatici. Ja sam je jutros popil i lepo sam se podrignul ko bebač nakon klope.
stitrek većinu svog života sam se borio sa kolitisom, gastritisom i sličnim problemima, znam dobro o čemu pričam
fensisuperstar udarat limun i vodu svako jutro.
Greška.
Udarat komšinicu/kolegicu odpozadi svako jutro nudi najbolju apsorbciju/regeneraciju magnezija i potrebnih vitamina.
Nisam rekao da ne znaš o cemu pricaš, samo sam nadodao da su hrana i probava jako bitan element kod borbe sa stresom i regulacijom hormona, koji utjecu i na spavanje, naravno tu imaju utjecaj i drugi životni elementi kojih se tema nije dotakla.
Ako si imal gastritis onda su ti limun i voda svako jutro mogli samo pogoršat stvari. Ništa što izaziva kiselinu i kisele namirnice ne dolaze u obzir kod takvih stanja. Sluznicu želučanu bi si mogao sjebat.
Vrijeme za vežbu. Znači, Limun ne stvara kiselinu. Naranča stvara kiselinu. Limun je jedan od najboljih ako ne i najbolji način za detox.
Govorim o gastritisu.
TITANXIS i ja ti govorim da limun ne stvara kiselinu. Naranča stvara kiselinu. Zato se cijeđena naranča pije najbolje s limunom.
a ja nisam napisao da limun stvara kiselinu već ga svrstao u kisele namirnice, to je razlika.
ako pričamo o gastritisu čije je stanje već upalni proces želučane stijenke tada limun iako je lužnati ti može pogoršat taj gastritis.
slažem se da je dobar za detox i da je pun vitamina i sve to skupa ali kod gastritisa je druga priča. to je osjetljivo stanje i treba stroga dijeta.
TITANXIS slažem se da je dobar za detox i da je pun vitamina i sve to skupa ali kod gastritisa je druga priča. to je osjetljivo stanje i treba stroga dijeta.
Kod ljudi sa zdravim želudcem, topla voda i limun prvo prije jela je odlicno, cak pomaže da se kiselina manje pojavljuje, kod ljudi sa gastritisom je vjerovatno drukcija prica.
not really. Gastritis je usko povezan sa stresom. Gastal i ina sranja mi nisu pomogli jedan kurac. Svašta sam pio. Limun na tašte i bolimekuraczaprobleme u glavi je melem.
fensisuperstar bolimekuraczaprobleme u glavi je melem.
upravo ti i to pomaže kad udariš brigu na veselje.