umro hrvat kojeg su u sub prebili neki panjevi u Dublinu….poznavajuci njihovu policiju taj slucaj ce otici u zaborav
Blebetaonica 2
2 komunalna radnika pijani su udarili dijete jer su priznali ubojstvo. Forenzičari su potom pronašli krv na haubi službenog vozila, i potvrdili njihovo priznanje.
Ono što je za vješanja na sred trga jeste činjenica da je dijete bilo živo dok su je vodili na smetljište da je zakopaju.
Mene samo zanima zasto su roditelji tako cudni u cijeloj prici? Kao da tu ima jos nesto ili su to novinari samo tako uspjeli prikazati
Ta priča mi je također čudna. Udare dijete vozilom, odvedu je na smetlište i poslije priznaju šta su napravili.
Od samog početka nestanka dvogodišnje djevojčice iz nekog dvorišta pa sve do sada traženja tijela, sve mi to jako neshvatljivo, jer možda prava istina negdje lebdi u zraku.
Što ima za čuditi za zemlju gdje su i pokolji postali ništa neuobičajeno. Po oružju po glavi stanovnika su valjda drugi iza USA. Mislite da je loše kod nas? Uvijek može i gore.
moschus Mislim da su novinari pretjerali.
Zero Pretjeruješ. Tamo pokolji nisu postali uobičajeni.
To da dva pijana bolesnika udare dijete pa ga odu zakopati od straha da ne završe iza rešetaka nema nikakve veze s Srbijom kao zemljom. To se moglo dogoditi svugdje.
I kod nas je bilo bolesnih stvari. Sjeti se samo one što je leš od rođene sestre godinama držala u frižideru.
Koliko sam samo puta pročitao da je netko pregazio nekoga i pobjegao ili pokušao pobjeći.
StarFox_N Ne znam baš, takvi incidenti odnosno šansa da se dogode direktno koreliraju s dostupnošću oružja. Zato je odmah bio i pokolj nakon Kostinog. Da, sve su to poremećeni, psihopati i što sve ne, ali činjenica je da se tako nešto nije dogodilo ovdje (ne računam Zavladava koji je planski išao ubijati dilere), a nadam se i neće.
A što se tiče ova dva psihopata od 50 godina, svakome se može dogoditi nesreća, ali ovo je na kraju ispalo ubojstvo na svirep način. S pravom mogu očekivati visoke kazne, javnost će to zahtijevati.
Raziel Tek kad se čovjek otrijezni, kad skonta šta je uradio, proradi savjest i krivnja.
Slažem se oko toga.
S druge strane zbog činjenice kako je dobro umrežena mafija trgovine djecom, organima i opčenito bijelim robljem u Srbiji a baza u Rumunjskoj tada ne izbacujem tu mogućnost trgovanja malim djetetom.
moschus Baš to. Majka je navodno brisala poruke o državnim granicama, zakonima zatvorima i slično. Odbijala hebeni poligraf jer je trudna kao da ide na hebeno zračenje.
Točka na i je da novodno nije pokazavila nikakve emocije. Suze nisu ni postojale.
I sad ili su mediji debili pa su pisali neistine ili je majka zbilja pod velikim upitnikom.
Kako god, s druge strane jedan od dvojice počinitelja je navodno sudjelovao u potrazi.
Znači ako sve nije jebeni mindfuck neznam šta je.
Pa ovo je kompliciranije od nekog top tier američkog krimiča.
wooddiebone možda gleda na TV-u?
Ima puno kvalitetnih kreatora i videa na YT, tako da mi nije problem da nekad budu reklame, zaslužili su nešto zaraditi. Npr. kad god mi bude reklama na @yakuza_stinger videu, uvijek ju pustim cijelu.