ova ti je dobra!
Blebetaonica 2
Prekrasan divlji pesek, voli more strašno ko ni jen pes.
Jedna od rijetkih životinja koje su opstale nakon nekoliko stotinu tisuća godina pa sve do milijunčeka i zadržali sadašnji izgled jer su se savršeno prilagodile okolišu.
Jebiga nisam ih nikad susrel u njihovom okolišu pa da im hitim makar kost ali bit će valjda prilike i za to.
Jucer se pila kava u centru zagreba u kratkim rukavima da bi navecer pao valjda najveci snijeg ove godine. Kakvo je sad stanje? Kratki, duksa, zimska jakna?
A nije, barem koliko ja znam hehe! Sunčano je momentalno a oblaci koji okružuju sunce baš i nisu u skladu sa sunčanim vremenom. Neki tamnoputi koji nagovještaju vjetar i kišu večeras opet.
To ti se možda učinilo kako se katkad zna i meni kad puše jači vjetar pa onda se latice sa drveća otkinu i lepršaju po zraku.
Na jugozapadu grada nešto kiše i vjetra, al ni s od snijega.
Čuj njih.
Valjda ste ustali tek poslije 9-10. Bio je snijeg u Zagrebu, ali se rastopio. Na Sljemenu je palo 25 cm. Tu je bilo doslovce u tragovima, ali je bilo.
Cak i ovaj profesor je postao internet puppet klaun, da "my conversation with Destiny" who the F is Destiny, jao jao mainstream internet ide sve vise na kvasinu.
Prošle godine (čini mi se) je poginuo vozač relija baš kod nas, sad se evo dogodilo ovo da je pogažena i polomljena hrpa ljudi. Volim reli, ali ovo je jako opasan sport. Dobro razmislite gdje ćete stajati kad/ako odete uživo to pratiti.
StarFox_N Unatoč svemu ovakve se stvari još događaju. Nevjerojatno.
Za vrijeme Rally Grupe B 80-ih, takve pojave su bile česte jer su automobili imali 600+ konja a staze nisu bile rugulirane gdje gledatelji mogu biti. Danas se jednostavno treba restriktirati podrucje i omoguciti publiku samo na sigurnim mjestima.
- Uređivano
Prčkam malo po glupom iPhone-u i u Keychain mi kaže da je šifra koju koristim za ovi stranicu nađena u nekom Data leak-u pa bacite oko na to
EDIT: u mom slučaju se radilo o nekoj staroj šifri koju sam već izmijenio tako da ne mora biti da je to nedavno
prayer Mislim da je to bilo davnih dana i da je tad Fenix svima resetirao lozinke i uz to preporučio da ih još dodatno sami promjenimo. Možda sam nešto pomiješao u vezi toga, ali ionako osim da netko iskoristi accove kao botove za neki scam i ne vidim da bi ovo moglo nekome osobito koristiti. Moja lozinka ovdje je samo za FFA, tak da…
Vjerojatno jer kažem, tek sam kasnije skužio da se radi o staroj šifri iz 2021. mislim. Na drugu ruku dobro da sam i pogledao jer mi je leakala i šifra od austrijske porezne gdje mi pare sjedaju za povrat poreza pa su mogi svoj IBAN bez problema ubaciti i ja bi jeo govna. Sad sam stavio preko moba neku random cd ključ šifru koju izgenerira i to bi trebalo biti sigurno.