zontra opa!

Pojma nisam imao da izgleda ovako dobro žena. Wow.

A i govor je bio ok. Simpa mi je ona skroz.

Play, Watch, Listen je mozda i najbolji uvid u sto se dogada iza kulisa videoigara. Jako pristupacan, a opet predstavlja kako se gleda na industriju drukcije kada si dio industrije i koliko igraci zapravo ne razumiju niti percipiraju.

Koja snaga u životinji i svaka čast tipu kaj se nije uspaničio i pucao.

Prekrasan divlji pesek, voli more strašno ko ni jen pes.

Jedna od rijetkih životinja koje su opstale nakon nekoliko stotinu tisuća godina pa sve do milijunčeka i zadržali sadašnji izgled jer su se savršeno prilagodile okolišu.

Jebiga nisam ih nikad susrel u njihovom okolišu pa da im hitim makar kost ali bit će valjda prilike i za to.

Scariest Sharks List | Types of Dangerous Shark Species

TITANXIS Dok ne otvori usta, onda je prekrasan k'o prometna nesreća. Nemoj samo da dohvati tvoju kost. 😂

Jucer se pila kava u centru zagreba u kratkim rukavima da bi navecer pao valjda najveci snijeg ove godine. Kakvo je sad stanje? Kratki, duksa, zimska jakna?

kauboj

A nije, barem koliko ja znam hehe! Sunčano je momentalno a oblaci koji okružuju sunce baš i nisu u skladu sa sunčanim vremenom. Neki tamnoputi koji nagovještaju vjetar i kišu večeras opet.

To ti se možda učinilo kako se katkad zna i meni kad puše jači vjetar pa onda se latice sa drveća otkinu i lepršaju po zraku.

Na jugozapadu grada nešto kiše i vjetra, al ni s od snijega.

Čuj njih.😂😂

Valjda ste ustali tek poslije 9-10. Bio je snijeg u Zagrebu, ali se rastopio. Na Sljemenu je palo 25 cm. Tu je bilo doslovce u tragovima, ali je bilo.

fensisuperstar

Cak i ovaj profesor je postao internet puppet klaun, da "my conversation with Destiny" who the F is Destiny🤣, jao jao mainstream internet ide sve vise na kvasinu.

Ako mi netko objasni kak mogu uploadat video pa da se vidi koliko intenzivno jos pada