Prekrasan divlji pesek, voli more strašno ko ni jen pes.

Jedna od rijetkih životinja koje su opstale nakon nekoliko stotinu tisuća godina pa sve do milijunčeka i zadržali sadašnji izgled jer su se savršeno prilagodile okolišu.

Jebiga nisam ih nikad susrel u njihovom okolišu pa da im hitim makar kost ali bit će valjda prilike i za to.

Scariest Sharks List | Types of Dangerous Shark Species

TITANXIS Dok ne otvori usta, onda je prekrasan k'o prometna nesreća. Nemoj samo da dohvati tvoju kost. 😂

Jucer se pila kava u centru zagreba u kratkim rukavima da bi navecer pao valjda najveci snijeg ove godine. Kakvo je sad stanje? Kratki, duksa, zimska jakna?

kauboj

A nije, barem koliko ja znam hehe! Sunčano je momentalno a oblaci koji okružuju sunce baš i nisu u skladu sa sunčanim vremenom. Neki tamnoputi koji nagovještaju vjetar i kišu večeras opet.

To ti se možda učinilo kako se katkad zna i meni kad puše jači vjetar pa onda se latice sa drveća otkinu i lepršaju po zraku.

Na jugozapadu grada nešto kiše i vjetra, al ni s od snijega.

Čuj njih.😂😂

Valjda ste ustali tek poslije 9-10. Bio je snijeg u Zagrebu, ali se rastopio. Na Sljemenu je palo 25 cm. Tu je bilo doslovce u tragovima, ali je bilo.

fensisuperstar

Cak i ovaj profesor je postao internet puppet klaun, da "my conversation with Destiny" who the F is Destiny🤣, jao jao mainstream internet ide sve vise na kvasinu.

Ako mi netko objasni kak mogu uploadat video pa da se vidi koliko intenzivno jos pada

kauboj

Uploadaj na YT pa link podjeliš privat samo za FFA. Neznam koliko sati je bilo to sa snijegom ali kod mene i po cesti kojom sam se kretao nije bilo tada snijega, samo kiša tak da nisam znao za snijeg.

Zero Koliko je na netu snimki gdje ljudi za dlaku izbjegnu smrt gledajući rally. Čak mislim da je više ovakvih slučajeva.

Unatoč svemu ovakve se stvari još događaju. Nevjerojatno.

StarFox_N Unatoč svemu ovakve se stvari još događaju. Nevjerojatno.

Za vrijeme Rally Grupe B 80-ih, takve pojave su bile česte jer su automobili imali 600+ konja a staze nisu bile rugulirane gdje gledatelji mogu biti. Danas se jednostavno treba restriktirati podrucje i omoguciti publiku samo na sigurnim mjestima.