Fenix Tu se radi samo o tome jesi li šupak ili nisi.
pazi. @chono7 se sad ljuti zato što bi rekao da bi ga prijavio. Mislim ne bi ja chonu prijavio. Ja bi mu dao maskicu jer uvijek nosim maskicu sa sobom. Ali @chono7 ja bi izvadio telefon instant i okrenuo 192 da vidim frajera koji ulazi u trgovinu u kojoj se nalaziš ti i sa svojim sinom. Ja ne kažem da si ti šupak jer si jednom zaboravio masku ali ima ljudi koji UOPCE NE NOSE MASKE. Ti imaš malog bebača, ja imam niti dvogodišnje dijete.. to ne radim radi sebe radim radi svojih. Mene bi korona vjerojatno pokosila pošto nisam baš osoba od zdravlja, ali brinem radi svog sina, brata, supruge, mame... Kad je počela korona tek ja sam se izolirao potpuno od svoje obitelji i išao sam u trgovinu dolazio kući, prao svaki proizvod koji sam mogao sa dezinfekcijskim sredstvima, povrće ispirao vodom, nosio vizor plastični i rukavice. Tako da ostali ne moraju riskirati. Ja nisam žrtvovao doslovno vidit i grlit svog sina par mjeseci da bi mi neki idiot bez maske prenio koronu.
maverick Ja se ne bih bunio da imam maskicu napravljenu od gacica koje je nosila kejt bekinsel npr. Nosio bih ju i na spavanju
brijem da bi to "popio" nešto gore od korone. 😃