Fico
Upravo ovo pri kraju kaj si napisao je bitno.
Kad nema mjesta u bolnicama, umiru ljudi koji bi možda preživjeli sa minimalnom hospitalizacijom.
Blebetaonica 2
Postoji rjesenje za one koji se ne pridrzavaju onoga sto donese drzava u slucaju Covid-19. Prvo novcana kazna pa ako se ponovi vise puta onda hladjenje u prdekanu.
maverick ne ne, samo novcana kazna, nikakav zatvor, i svako novo krsenje 50% veca kazna. Da vidis kako bi se onda ljudi pridrzavali pravila. Kod naroda posebno naseg nista ne pali bolje od toga nego kad ih opalis po novcaniku.
Kada ti kolegica prica kako kad je morala bit u samoizolaciji jer je imala koronu, pa kad su je dosli kontrolirat, dok je bila vani po gradu, njezina mama je glumila da je ona pod tusem 9 od 10 puta. Pa je bila bjesna kad su je susjedi prijavili da izlazi van. Zbog takvih kretena cemo ponovo trebat imat papire dva mjeseca kada budemo morali ic po kilu kruha u trgovinu.
Znači jebem mater ovim ljudima koji idu okolo po zagrebu rijeci partijaju i onda se vraćaju. Eto sad Istra ima masu novih zaraženih i 99% su sve ljudi koji su došli od nekuda. Znači ja sam kod sebe ugostio curu iz zagreba. Ona se pridržava pravila, nosi masku, na poslu radi izolirano, ode busem iz zagreba nosi masku dodje zdrava ode zdrava. 4 sata masku nosila u busu. Prije 3 dana opet u trgovini frajer bez maske kašlje smije se, pravi se neki đek, jebeni kralj neće nosit masku, gega se kao da je spasio grad, ono kurac do poda testisi od 25 kila svaki. Znači jebem ti mater u pičku eto što. Svaku osobu cu slikati u trgovini bez maske i slat policiji boli me jebeni kurac. Od sad nosim vile sa sobom pa nek mi netko priđe na 2-3 metra.
fensisuperstar znam doktore kojima je već fakat pun kufer svega. Oni su fakat rastrgani.
Kaže da bi najbolje bilo da svako ko misli da korone nema i ko se ne pridržava pravila jer je pametan i frajer, kad dobije koronu da ga se ne liječi.
fensisuperstar
Ma sve pet al sam mi reci kak si ugostio curu?
Vidim da se sa djecom i ženom slikaš tam pod onim topicom pa pitam radi reda...
Kikiller ja živim u velikoj kući pa imam ekstra soba.
Imao sam i ja frenda koji je imao ženu i djecu pa je išao svaki drugi vikend kod cure u Zagreb.
- Uređivano
Kikiller ne ne. Nisam ti ja za takve stvari. Jedva izlazim na kraj sa jednom, što bi bilo da ih imam više . Sve cure sa kojima se družim su zgodne većinom i onda kad nam dođu na 2-3 dana po gradu odmah priče. Jebiga mali grad znaš kako to ide. Ali bmk meni egotrippanje nikad bolje.
Ali da, cure sa kojima se družim IRL, online, sa kojima igram igre i odem popit kavu nisu cure sa kojima bi provodio vrijeme na takav način.
Mogu ja reći svašta ali žena je jedna, sve ostalo su lovačke priče i kurčenje
jebo me @yakuza_stinger ako nije tako!
LP!
Zero
O lagali su na veliko i još lažu, ali ne onako kako ljudi misle.
Iz pouzdanog izvora sam čuo da se u Andrija Štamparu ljudima navodi koji dan da stave kolko zaraženih bez obzira na stvarne rezultate testova.
Nije da u pravilu smanjuju ili uvećavaju radi nekog efekta ili širenja straha, nego vjerojatno ravnaju po potrebi kada koji dan ne žele da se o nečem drugom priča ili obrnuto.
Situacija je realno puno bolja nego ju mediji predstavljaju, ali daleko je od bezopasne.
U svakom slučaju, ja sam za maksimalnu kontrolu dok ne dobijemo cijepivo, ali obustava poslovanja u bilo kakvom obliku se apsolutno ne smije zaustaviti.
Sve radi, svuda maska, obavezna dezinfikacija po ulasku. Doviđenja.
- Uređivano
nadam de da je barem bio neki alkohol
Mlijeko.
Najgore moguće.
Sutra kupujem kak mogu i znam negdje alkohola i ide kupka na nekih 20 minuta.
Ako nakon tog ne proradi, pokapam ju u vrtu.
wooddiebone eto ti kad pijes u neka doba mljeko, a ne kao ja pivo upravo. nadam se samo da nece zavrsiti na tipkovnici isto lol
- Uređivano
wooddiebone Jel zna neko nekoga da popravlja mehaničke tipkovnice od štete napravljene mlijekom u pola 1 ujutro?
EDIT: Ignoriraj, ne znam čitati riječi. Rip tipkovnica.
Kakvi ovo botovi mi upvoteaju postove?
Duh Jelasha