buz Ja sporim, evo. I ti i Woodie imate možda neke svoje informacije o manipuliranju broja zaraženih, no ja ne vidim nikakve konkretne dokaze. Ovo je samo vaša teorija zavjere dok se ne dokaže suprotno. Kao da živimo u doba komunizma i Černobila, bokte.

fensisuperstar ja to nisam nista radio niti cu raditi, dok ne vidim nekakve konkretne simptome. Nisu mi dopustili da udem u bolnicu kada sam zenu na rukama nosio do ulaznih vrata dok je trpila uzasnu trudnocu par mjeseci, nisu mi dopustili da budem na porodu. I onda magicno tri dana poslije nema vise nikakvih zabrana niti je korona ikad postojala i dopusteno je biti uz zenu na porodu. Zatim zavrsi sezona i ja se danas opet moram boriti protiv vjetrenjaca.
Ponavljam, ja se drzim mjera, ali brate ne pretjerujem.
@oxi ne brkam ja nista, samo konstatiram da to krpeno govno na glavi jednako vrijedi kao i kirurska maska u kontekstu sukladnosti i postivanja mjera, pa stoga gospodo reagirajte i na takve slucajeve, jer to ne stiti kurca, a nosi ga jako jako puno ljudi.

Nisi me razumio, ja nisam za teorije zavjere, već suprotno. Referirao sam se na to da odmah eliminiram teoretičare zavjere. Zato sam napisao "pod uvjetom da ne muljaju" i slično vezano za samu bolest koja sigurno nije izmišljena i bezazlena. Ono što je sigurno da se manipuliralo s brojevima za vrijeme ljeta da bi ljudi išli na more, pa ovo što je Chono naveo da su govorili da u Istri 0 slučajeva, a on zna ljude koji boluju od toga u Istri. To nisu nikakve teorije zavjere.

buz nisu teorije zavjere, jer ako ja imam 2 ili 3 slucaja za koja znam i koja su potvrdena, tko zna koliko ih je bilo na 200 000 ljudi u Istri, a statistika govori o broju 0.

chono7 ja to nisam nista radio niti cu raditi, dok ne vidim nekakve konkretne simptome. Nisu mi dopustili da udem u bolnicu kada sam zenu na rukama nosio do ulaznih vrata dok je trpila uzasnu trudnocu par mjeseci, nisu mi dopustili da budem na porodu. I onda magicno tri dana poslije nema vise nikakvih zabrana niti je korona ikad postojala i dopusteno je biti uz zenu na porodu. Zatim zavrsi sezona i ja se danas opet moram boriti protiv vjetrenjaca.

fensisuperstar wooddiebone I zato mjere nisu kontradiktorne

Vidiš @wooddiebone sa ovime što je on napisao se MORAM složiti. Mogli su ga obući u neko zaštitnu odoru i onda ga pošpricati sa dezinfekcijskim. Testirati ga na koronu. I zato sam napisao što sam napisao na ovo. Zato što naprave jedan korak naprijed i dva koraka unazad.

Veljko ja se slažem sa time. Imali su toliko mogućnosti da te istestiraju i zaštite i sve al jbga. Kuzim da te grize ali bitno da je sin živ i zdrav.

buz To su osobna svjedočanstva, ne znam koliko je to sve vjerodostojno ako netko nekim slučajem nije pratio vijesti. Ne kažem da Chono nije vjerodostojan, ali govorimo o situaciji kada su danas informacije dostupne širokom broju ljudi, osobe koje se testiraju imaju posla s zdravstvenim radnicima, epidemiolozima, doktorima i u krajnjoj liniji medijima koje je skoro nemoguće izbjeći. I trebao bih vjerovati da svi oni kolaboriraju s vlasti kako bi se frizirali podaci? Pogotovo ova ekipa iz Istre. Spašavanje sezone? Okej, kako god.

fensisuperstar nije to meni problem, ronio sam i u sijecnju dok sam oslobadao elisu od zamotanog spaga na sred Kvarnera po buri 😃

Zero sezona je debelo spasavana. Zena mi je u Valamaru i svi dobro znamo sto se dogadalo. Osim toga postojala je posebna tocka testiranja upravo u Rapcu. Razlog? Pa probaj zakljuciti sam. Dakle, ne radi se o Puli, Porecu, Rovinju, Zagrebu ili Splitu. Jebeni Rabac

Muljanja je bilo i još ima. Nije to nikakva teorija zavjere, al mora se biti svjestan činjenica.

Inače si jedan od onih koji vjeruje samo u ono što mu se kaže.
            Ja nikog ne tražim da mi vjeruje, ako imaš svoj izvor kojem vjeruješ više, slobodan si raditi kako te volja, ja sam ti informaciju prenio.

chono7 Zena mi je u Valamaru

Izražavam iskreno zaljenje. Bez sarkazma i losih namjera.

oxi o znam, sada je nezaposlena i na porodiljnom, ali porodiljnom od drzave, jer ovi debili nisu znali shendlat ugovor

@Zero, nisam od tebe očekivao da pušiš njihove fore. Pobogu o HDZu pričamo koji ima krakove u svemu ovome što si naveo. Zbilja misliš da je ovog puta drugačije i da nam ne muljaju iz neke svoje agende? Fool me once shame on you, fool me twice...

buz Pa gle, stvarno mislim da ne bi mogli manipulirati Istrijanima. Previše su oni neovisni i tu nema "njihovih" ljudi u toj mjeri kao u nekim dijelovima države. Osim ako se svi nisu usuglasili da je ekonomski interes bitniji od zdravlja ljudi. Što ne bi bilo nezamislivo također.

Ali opet, iskreno me i nije toliko od interesa saznati je li to točno ili ne. Realnost je da brojke sada divljaju svugdje i više se to ne može sakriti niti bi trebalo biti toliko interesa za to jer je ljeto iza nas.