yakuza_stinger Vidio sam tog frajera i prije. Cilj mu je napraviti age reversal, ako se ne varam. Na prvu djeluje kao tipično izdrkavanje i bacanje para, al ako uspije nešto novo otkrit za usporenje starenja čovječanstva, nek radi kaj oće
oxi herc negdje sam vidjela jedan quote od neznam koga, kaže: jedina stvar koja je strašnija od starenja su ljudi koji se nemogu pomiriti s tim.
Fenix Sviđa mi se kako su ispičkarali Pernara https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/obrana-unistila-pernara-on-poludio-stavljate-mi-rijeci-u-usta-to-su-gluposti-sud-odlucuje-hoce-li-ga-poslati-u-zatvor-15339708
Picek Fenix slažem se, treba ga ostaviti u Zambiji u čuzi, ne mora se ni vraćati natrag što se mene tiče.
Zero Koji redikul. Stvarno je izgleda zabrijao da će mu ovo donijeti poene kod nekih, a službeno je dobio osmrtnicu na svoje ime u politici. Lol
doctorfreak Inače nemam predrasude prema ljudima IRL ali taj pernar mi je toliko antipatična osoba po svemu što vidim iz medija i čini mi se da je baš ljiga od osobe.
TITANXIS Navodno je imal malariju pa se nije mogao pojavit na suđenju. Pojel je par kimlina i ozdravil.
yakuza_stinger Kad se sjetim da sam davao 0.01% sanse tom jazavcu samo zato sto je provocirao sve ostale krkanoide u vladi. A jazavac svakim danom sve vise i vise dokazuje da je kognitivno raspadnuti vaginalni ispdak. Oh well