Ma gluposti…na žalost znam iz prve ruke. Kćer se trebala voziti tu noć sa tom ekipom, ali srećom nije. Cura vozila i dečko sjedio na zadnjem sicu između dvije cure, bila pijana i sletili u grabu. Njoj ništa, cure imale prijelome ali oporavile se sve. Dećku puko vrat, totalni invalid do kraja života. Bile dobrotvorne utakmice da se skupe neki novci…žalosno. Cura i roditelji odselili, koliko znam vozi auto ..tak sam čuo. I kaj sad da stari radi…treba sinu…niš ne može, od odlaska u zatvor zbog osvete nikakve koristi. To ne bu ozdravilo njegovog sina. Tak da, jedno veliko i tužno jebiga. Kad pomislim da sam mogao biti na njegovom mjestu brijem da bi sam sebi skratio muke.
Blebetaonica 2
Tom dečecu bude jednom takav slučaj životna škola kad dođe u neke teže godine, mladost ludost. kako tko po svojim prilikama i neprilikama, niš se tu nemre. Ajmo zato pričat o video igricama ili ti ga igrama . Kaj se igra ili se igralo, odigralo
.
yakuza_stinger ovo. Od prijatelja brat se nasrao ko životinja i uzeo onaj jedan segway, zaljepio je glavom u rasvjetni stup, ostao gluh na jedno uho i slijep na jedno oko. Do sebe napravio invalida.
Nije poanta tko koristi stvar i koliko je skupa, nego kako se koristi ta stvar. Mogao je on pokosit 5 ljudi sa stojadinom, ali nebi bio stereotipan tatin sin sa mercedesom i nebi se diglo toliko fame da nije bio mercedes i balavo derle od 20 godina.
Nit je svako bogat debil, nit je svako siromašan anđeo.
Al nemojmo se lagati da ako klinac od 20 godina dobije auto od 150k€ očito nije učen normalnim životnim vrijednostima i ima velike šanse ispast sebično govno. I da može radit kaj oće bez posljedica.
oxi e pa to. Mrzim taj lazni moralizam i vonabi asketizam. Netko kad je glup, moze pokosit ljude i sa autom od 100ks ako "hoce". Stvar je ipak u odgoju. Sto od strane roditelja, sto od strane okoline. Pa cak i tada imas ponesto ovakvih statistickih izdvojenica kao sto je ovaj mali i jbg.
Prije bi svalio krivicu na institucije koje su nikakve, a onda bi zapravo trebao oktiviti sve, pa i sebe sto smo svojom inertnoscu stvorili takve institucije pa i uredenje.
yakuza_stinger institucije kurca ne mogu danas. Profesor više nije uzor. Nije izvor mudrosti. Prema njima se nema respekta.
Mladi nemaju respekta prema nikome i ničemu. I tome je jedino zaslužan odgoj, odnosno neodgoj. Starci se ili nemaju vremena posvetiti djeci ili ih uče skroz krivim vrijednostima zbog vlastitih neuspjeha i frustracija.
Tzereen pa zato i kažem na kraju, na kraju smo svi krivi.
ili nam je sasvim dobro, a kuknjava ostaje samo to - kuknjava.
Al da,
Složio bih da, ako je mladoj osobi sve posluženo bez muke, da dotična u pravilu nema osjećaja postignuća pa uzima zdravo za gotovo sve. Tako je i ovaj mulac uzeo zdravo za gotovo da može divljat s mečkom. Nije naučen da s tom razinom dođe i više odgovornosti. Ako si spreman divljat, moraš biti spreman i na protuvrijednost posljedica. I tu bi ga društvo trebalo sankcionirat kroz institucije. Samo je društvo u kurcu pa su i institucije u kurcu.
Sankcioniranje posjedovanja materijalnog se zasad kosi s načelima napretka civilizacije. Odnosno više je kao tiranija. Osim ak se paradigma ne promjeni pa se okanemo materijalnog. Al čisto sumnjam u taj scenarij. Donedavno smo valjda nosili stvari u grobove za idući svijet lol.
Baš bi mogli puno pričat o svemu tome. Ne bi vjerovao tko mi zna imati dobru kolumnu. Andrea Andrassy. Bila je baš dobra tema o ljudima danas kakvi su. I o odgoju. Nemaru. Sebičnosti.
Nažalost. Eto, vratio se sad sa zarazne. Cura ostala na promatranju. Ja idem dalje radit.
Kakav šugav dan
Kikiller kae bilo?
fensisuperstar vjerojatno nije izvadio na vrijeme
veš iz mašine
Ma tekma od jučer, danas se jedva probudio, a kad zbrojim deadline na poslu danas, cijeli sam zbrkan i nevoljan.
Ništa strašno momci,proći će, hvala što se brinete
Nisi jedini…mi svi na poslu isto u kurcu..
Tekma muka isusova a ja kreten još gledao telku do pola 2 ujutro.
milicevic87 Kad si u Hrvatskoj već siromašan.
- Uređivano
milicevic87 Veća je vjerojatnost u Njemačkoj da upadneš u siromaštvo, nego u Hrvatskoj.
Pa da.
Kolko god stislo, uvijek možeš prodat vikendicu na otoku nekom švabi.
- Uređivano
I kad skupiš nešto lovice i misliš dobro je…investiraš u nešto u kući/stanu/okućnici…lova se otopi u trenu…
I tad svatiš da si fakat siromašan.
Ja sam bio najbogatiji dok sam studirao i živio sa starcima…jbg 200kn mi je bilo dovoljno za cijeli mjesec