herc treba bacit neki beat na to
Blebetaonica 2
HR2 se vrti u pozadini, pričaju Željka Ogresta i neka glumica. Pita Željka nju da kako se opušta u slobodno vrijeme, ova odgovara da nema slobodnog vremena, pa uslijedi preseravanje kako se opušta dok čisti po kući.
Minutu kasnije pita Željka gdje ljetuje. Na Pelješcu, kaže, bude svake godine dva mjeseca…
prijavih se u A1 za posao, pa ajde da vidimo hoce li me uopce pozvati na razgovor…
Genesis Koja pozicija ako nije tajna?
Za A1 ti ne treba veza…i nije neka idila od tvrtke
doctorfreak nije tajna, linkedin mi izbacio post za SME Account Manager pa sam se prijavio jer ima veze sa poslom sto sam radio u zadnjoj firmi dok sam bio u irskoj.
A sto se tice idile, nevjerujem da moze biti gore od Optime gdje sam proveo 8 godina dok sam tu zivio.
ovo sam se prijavio na app, nije da necu moci spavati ako me ne zovu, no moooozda cu im bit i overkill za tu poziciju zbog iskustva koje imam
fensisuperstar ha…f…u… nisi ni ti nesto mladji
Genesis Meni se iskreni gade svi ti ISP provideri odnosno operateri jer konstantno svima zadaju norme i ciljeve i čim si bolji gaze te više uz minimalne pomake u plaći.
Ali ako ti išta znači radim svakodnevno s desetak A1 zaposlenih i mogu ti rec da su svi odlični kolege. Uvijek se jave i pomognu u svakoj situaciji.
doctorfreak a to je klasicno u prodaji, meni su dali par milijuna za Rusiju i Ukrajinu te kako je poceo rat su mi zadrzali te brojke kao godisnji target da pronadjem u drugim drzavama sto sam bio zaduzen a u Rusiji mi zabranili poslovanje dok sam u Ukrajini morao davat SVE besplatno….
- Uređivano
- Uređivano
Zero Javit ću ti se a̶̶̶̗̤̩͆͢͝k̶̶̶̰̜ͭ̚͢ỏ̶̶̶̡̗̙͑̕ ̶̳ͩ҉̶̶̞̘̆̀̇͜͜b̶̶̶̦̣̉̓̒̋͟ṷ̶̶̶̳͈̯̌d̶̶̶̤̜͇ͯ̒͛ͤ́u̶̶̶͇̖̽̽ͤ̕ ̶̶̶̼̲ͣ͌̉͂t̶̶̶̓́r̶̶̶̪͙̈́̈ͅa̶̶̶̡̻̮̙͚ͬ̂̏͂ž̶̶̶̤͚̎͐̅ͦ͘i̴̶̶̶̖͚̦̎l̴̶̶̶͔͙͈̾ͨͭ͟i̶̶̶̠̺͓͂̌ͥ͂ ̶̴̶̶̝̼͑H̴̶̶̶̛̐̆̎ͫR̶̶̶͔̞͎͊̽̏o̶̶̶̬̘͛̌̒̂ͅv̶̶̶̫ͯ͡ç̶̶̶̣̀ͥ͒̐͝a̶̶̶̪͛̈́ pa me uguzi tamo ako možeš.
kako to @Flipper zapravo vidi
To su takvi soul crushing poslovi gdje bi radije skupljao boce
yakuza_stinger Misliš u Optimi ili sezonsko konobarenje?
StarFox_N i jedno i drugo. Pogotovo u lošim uvijetima, ili kako Kauboj kaže, kod lošeg šefa. Možda da sam mlađi bi drugačije razmišljao, a sad nema tog boga da me idu jebat na dnevnoj bazi sa svih strana i još pritom neadekvatno platit.
yakuza_stinger Za Optimu i slično ne znam ali konobarenje…
Da, sranje je raditi sezonski. Živim u kraju gdje je turizam i brdo hotela.
Nikada nisam to želio raditi ali dosta frendova je radilo sezonski.
Cijelo ljeto bez slobodnoga dana, dvokratno, tukli bi brdo sati itd.
S druge strane oni koji su radili s novčanikom uzeli bi puno bakšiša, dobro zaradili, muljali strankinje i kolegice, cugali itd.
Nije baš sve crno. Definitivno nije posao za raditi cijeli život ali kada je čovjek mlad za odguliti par sezona je ok.
Skoro svi za koje znam da su radili napustili su turizam već oko 30-te godine.
StarFox_N S druge strane oni koji su radili s novčanikom uzeli bi puno bakšiša, dobro zaradili, muljali strankinje i kolegice, cugali itd.
Nije baš sve crno. Definitivno nije posao za raditi cijeli život ali kada je čovjek mlad za odguliti par sezona je ok.
Zato i velim, da sam mlađi, pa ovu šemu imati, to je ajd. Al sad ne bih hvala.
Nije mi bilo problem odvaliti i do 16h rada kad sam bio gotovo duplo mlađi, sad bi ipak radije imao nešto slobode.
Na mladima svijet ostaje.
Pao broj ljudi koji se informiraju na portalima, mladi vijesti prate na TikToku - Index.hr
Imamo veliki problem na forumu VELIKI
Igran diablo treba dosta vremena bla bla bla i onda ovaj zadnji @Picek ov post sto je kupio prelije casu.
Dakle ovo je gaming forum jeli tako @Fenix če, pisemo sto igramo kukamo i to. Kuka jadan @Flipper da nema vise vrimena za igrati kuka jadan @Tuhy kako radi non stop nema vrimena za igrati ma bezbroj je ovakvih postova di ljudi kukaju bezbroj.
I onda dode @Picek i pise da je 10 dana potrosio na vozanje biciklom, 10 dana dobro ste procitali tocno dode se rugati ljudima koji nemaju vrimena kako ga on ima i trosi bez veze.
Znate ono kad ste bili mali pa van je mater govorila jedi moras sve pojesti ima gladne dice u Africi.
E pa mi smo u ovom slucaju gladna dica u Africi a @Picek i ostali da ih ne nabrajam sad su ovi sto ne jedu i jos bacaju hranu.
Ma ovo je cak i jedna vrsta rasizma prema nama!
MIRO IZDRŽI
Nek mi neko još veli da je Livi linijski golman.
Kaj je čovjek u ovoj tekmi skinuo.
#nogometnasila
wooddiebone Ma svi su dečki bili super. Baš strašna utakmica.
Neka bude zdrava i lijepa na mamu, bravo za Ivu. Iva mi postala simpa još od vremena dok je vodila jutarnje dječje emisije na HRT-u.
Pao drugi put voznju u autoskoli, bila je razlika između prvog i drugog izlaska 9 mjeseci,a tak mi je kad ko stari konj idem polagat, trebao sam to riješit vec davno prije a ne u 36-oj.
A pao sam jel sam corav nisam kod skretanja uljevo vidio dopunsku strijelicu pa cekao 5 sek predugo.
HRT1 iz najave današnje emisije "Kod nas doma" biti će pizza majstor,
Je li neki tatin sin koji zatvora neće vidjet
- Uređivano