Tuhy pogled na jednu doktoricu kaj se tu svako malo prošeće

Ima da te digne iz mrtvih, a ne da ozdraviš! 😃

Jesi li sada za stalno u OS ili?

herc

Ne ne… po planu se vraćam 19-og, samo još ne znam di sam dalje. Arena, Ccow, nekaj treće… vidjet ćemo.

Tuhy Cure lijepe

A isto ti je

Kako si ružan u Zagrebu isto tako si ružan i u Osijeku

Tuhy Ne znam gdje živiš. Osijek ti je bliže od ZG-a ili? Koliko vremena trošiš na put do posla?

@ "Miro"#p516738

Uskoro proširujemo SD Zadar, trebo bih se preselit k tebi… Dobro kuhaš brate, al od pogleda na tvoju gadnu njušku i tvoja žena i djeca izgube apetit, kamoli ja ne bih.

StarFox_N

Ns stanu smo tu. Ja sam u Zagorju inače, neću baš svaki dan 3 data putovat 😃.

Btw, čini se da alergijska reakcija na nešto… spičili mi injekciju i tabletu. Pa ćemo vidjet

Tuhy Btw, čini se da alergijska reakcija na nešto… spičili mi injekciju i tabletu. Pa ćemo vidjet

Ne prodaji nam fore

Vidija si lipe cure napalija se i odglumija neki osip u nadi da ce ti kremu mazati po jajima

Ali kako san te procita ja tako su i oni

1. bolest, par dana temperature pa onda osip

Tuhy A što ne reče ranije, baš bio lokao u OS sad zadnji vikend i još obišao par restorana (preporuka za Euforiju i Gondolu). U Tvrđi izađi za vikend ako već nisi, situacija se poboljšala od vremena korone i studentice su ti još u gradu, heh.

fensisuperstar

Znći bit će ubuduće sranja kad već testiraju sustav.

I meni je stigo sms, nisam ga htio ni otvarat ali znatiželja je jača od mene.

Matador Čak i kad me lijepo zamole da se spustim na parking, nije mi problem

Da ne spamam GLS temu